top of page

Újra! Budapesti próbanapok 2023. május 5-6.


Csütörtök-Péntek- Pop-up store aWedding Showroom Budapestben újra! A The Mood, a Moodapest és további kedvenc esküvői ruha modelljeinket próbálhatod és foglalhatod kedvező feltéltekkel egy tervezői ruhapróbán!


MÁR RÉGÓTA SZEMEZEL ESKÜVŐI KOLLEKCIÓNK MESÉS DARABJAIVAL? NEM PÉCSETT, VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ, EZÉRT NEHÉZSÉGET OKOZOTT A PRÓBÁRA VALÓ LEUTAZÁS?

MOST ITT A REMEK LEHETŐSÉG, OLVASD TOVÁBB...


Szalonunk Pécsett található meg már több mint 10 éve! Országszerte érkeznek hozzánk esküvőre készülő menyasszonyok, amiért nagyon hálásak vagyunk, van aki 6-7 órát is utazott, hogy ellátogasson hozzánk! Budapesten rendszeresen tartunk méretes ruhapróbákat, de első alkalommal ez idáig csak Pécsett találkozhattunk, mert itt volt elérhető a teljes kínálat!


JÓ HÍRÜNK VAN egy különleges kapszula kollekciót mutatunk be Budapesti Showroomunkban a THE MOOD Budapest (MoodaPest) néven, és újra elérhető a legújabb kollekciónk (The Mood és Perhaps) több mint 40 további ruhája is...


2023. május 5. péntek 11 óra és 19 óra között, május 6. szombat 9 óra és 17 óra között pop-up store jelleggel várunk a Budapesti Weddingshowroom-ban - Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 szám alatt, ahol időpontra érkezve természetesen a teljes esküvői ruha kínálat elérhető és próbálható lesz! A helyszínen bérlés opcióra és egyedi ruha készítésre is lehetőségetek lesz! Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat? Ráadásul most Kozarics Viktor tervezőnk is részt vesz a próbákon és tanácsaival segít a választásban! Talán még ezen kívül is tartogatunk meglepetéseket számotokra!


Inspirációként néhány fotó legújabb kolleckiónkból. Az összes kollekció képanyaga weboldalunkon elérhető. https://www.whitewedding.hu/eskuvoi-ruha

Lapozd át a képeket: