top of page

Újra! Budapesti próbanapok 2023. május 5-6.


Csütörtök-Péntek- Pop-up store aWedding Showroom Budapestben újra! A The Mood, a Moodapest és további kedvenc esküvői ruha modelljeinket próbálhatod és foglalhatod kedvező feltéltekkel egy tervezői ruhapróbán!


MÁR RÉGÓTA SZEMEZEL ESKÜVŐI KOLLEKCIÓNK MESÉS DARABJAIVAL? NEM PÉCSETT, VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ, EZÉRT NEHÉZSÉGET OKOZOTT A PRÓBÁRA VALÓ LEUTAZÁS?

MOST ITT A REMEK LEHETŐSÉG, OLVASD TOVÁBB...


Szalonunk Pécsett található meg már több mint 10 éve! Országszerte érkeznek hozzánk esküvőre készülő menyasszonyok, amiért nagyon hálásak vagyunk, van aki 6-7 órát is utazott, hogy ellátogasson hozzánk! Budapesten rendszeresen tartunk méretes ruhapróbákat, de első alkalommal ez idáig csak Pécsett találkozhattunk, mert itt volt elérhető a teljes kínálat!


JÓ HÍRÜNK VAN egy különleges kapszula kollekciót mutatunk be Budapesti Showroomunkban a THE MOOD Budapest (MoodaPest) néven, és újra elérhető a legújabb kollekciónk (The Mood és Perhaps) több mint 40 további ruhája is...


2023. május 5. péntek 11 óra és 19 óra között, május 6. szombat 9 óra és 17 óra között pop-up store jelleggel várunk a Budapesti Weddingshowroom-ban - Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 szám alatt, ahol időpontra érkezve természetesen a teljes esküvői ruha kínálat elérhető és próbálható lesz! A helyszínen bérlés opcióra és egyedi ruha készítésre is lehetőségetek lesz! Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat? Ráadásul most Kozarics Viktor tervezőnk is részt vesz a próbákon és tanácsaival segít a választásban! Talán még ezen kívül is tartogatunk meglepetéseket számotokra!


Inspirációként néhány fotó legújabb kolleckiónkból. Az összes kollekció képanyaga weboldalunkon elérhető. https://www.whitewedding.hu/eskuvoi-ruha

Lapozd át a képeket:A PRÓBÁRÓL

Maximum 3-4 fő kísérővel várjuk méltó körülmények között - egy több szobás showroomban - az esküvőjükre készülő menyasszonyokat. Kávé és frissítőkkel, falatkákkal is készülünk, gondolván azokra is akár akik nem Budapesten élnek, szintén vidékről érkeznek majd hozzánk. Egy rövid ismerkedés után, egy elemző próbán vehettek részt, ahol feltárjuk alkati sajátosságaitokat és segítünk megtalálni a számodra tökéletes fazont!

A próba várhatóan 1-,15 óra időtartamot vesz igénybe, így készülj. Az akciós napok keretén belül most 20.000 Ft próbadíj árán vehetitek igénybe, és aki aznap választ, vagy dönt akár bérlésről, vagy készítséről, a készleten levő alkalmi ruhák közül menyecskeruhát választhat bérlésre díjmentesen. A későbbiekben ruhakészítés vagy bérlés mellett döntők pedig a tervező próba díját kedvezményként igénybe vehetik a foglaláskor.Elegáns környezetben várunk titeket Budapesten is:Egy időpontra csak egy ügyfelet tudunk fogadni, így a lehetőségek száma korlátozott a három nap során! Elsősorban most a 2023 évben tartandó esküvőre gondolunk, de természetesen bárki jelentkezhet, akár már 2024 évi esküvőre tervezve!


HOGY FOGLALHATOK IDŐPONTOT A BUDAPESTI PRÓBÁRA ?


Amennyiben érdekel a lehetőség, most nem online időpont foglaló renszerünket használd, hanem hívj fel minket és egyeztess időpontot velünk: +36 30 330 4785 telefonszámon, vagy írj nekünk üzenetet az info@whitewedding.hu e-mail címre, illetve instagram vagy facebook oldalunkon keresztül, hagyd meg telefonszámod és visszahívunk egyeztetésre!

Ezt követően e-mailben minden részletet (pontos időpont, cím, a próba részletei, praktikák...) elküldünk neked!


HOGYAN TOVÁBB A PRÓBA UTÁN?


A próbát követően - még ha addig nem is- tudni fogod, hogy mit szeretnél, akár bérlésben vagy készítésben gondolkozol. Egy árajánlatot készítünk számodra rögtön, vagy későbbi egyeztetést követően! Amennyiben elfogadtad ajánlatunkat, akkor további egyeztetések következnek, ezt főként az online térben, majd döntésedtől függően folytatódnak a találkozók! Minden esetben szerződést kötünk, valamint a bérleti vagy készítési díj 50%-nak megfizetését kérjük tőled, és így tovább:


Bérlés esetén, az esküvőd előtt 1-2 héttel van lehetőség egy igazítós ruhapróbára, cipővel, kiegészítőkkel már együtt, ez Pécsett, vagy Budapesten történik (ahogy neked is megfelelő), majd az esküvő előtt az elvitel, ez pedig az igazítós próba függvénye, Budapesten, vagy amennyiben több időt, vagy összetettebb feladatot igényel a dolog, lehet hogy pécsi elvitelt kérünk, ennek a módját későbbiekben, ruhaválasztástól függően pontosítjuk időben veled!


Méretes készítés esetén, egy kollekcióból választott ruhát, vagy egyedi elképzeléseid szerinti ruhát készítünk neked! Szerződéskötés, online egyeztetéseket követően méretvételt is tartunk, majd több találkozó következik. A méretes próbák száma általában 2-4 alkalom a ruha teljes befejezéséig, ezeket a próbákat igényeid szerint Budapesten, vagy Pécsett tartjuk! Az utolsó, azaz elviteles próba Budapesten, vagy Pécsett történik, feladat mértékétől függően! A célunk az, hogy az alkotás az esküvő napján tökéletes legyen, varrónőink szorgos kezei, a műhelyfeladatok miatt, ha összetettebb az esküvői ruha, lehet hogy arra kérünk, Pécsett tartsuk meg az utolsó próbát! Pécsett élünk, szeretjük mediterrán városunkat, hidd el te is megkedveled, újra és újra szeretnél minket meglátogatni!


HOL TUDOD MEGTEKINTENI A TELJES KÉSZLETET?


Weboldalunkont az esküvői ruhákat kollekciókba rendezve találod meg a következő linkre kattintva: https://www.whitewedding.hu/eskuvoi-ruha


Segítsd kérlek munkánkat azzal, hogy átnézed és kiválogatod a számodra kedves darabokat! A próba speciális, lehet hogy olyan fazont, ruhát is próbáltatunk veled, amire nem is gondoltál. Cél hogy megtaláljuk azt a ruhát, vagy fazont, csipkét, hangulatot, ami téged tükröz, és jól érzed magad benne! Kérjük, hogy nyitottan érkezz, hisz akár meglepetésekre is számthatsz, a tükör beszédes, látni és érezni fogod, hogy számodra mi a tökéletes. Add át magad az érzésnek! A próba nálunk élmény, de ezt nemsokára te is megtapasztalhatod!


Maradt még kérdésed, ne habozz írj nekünk az info@whitewedding.hu címre vagy hívj a +36 30 3304785 telefonszámon.


Várunk szeretettel:

Kozarics Viktor tervező és a Whitewedding csapata


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page