top of page

Változások a Whiteweddingnél

2018 a megújulás éve a Whitewedding szalonnál Pécsett!

A lehetőségek és a bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően úgy döntöttünk, a már meglévő 84 m2-es emeleti szalonunkat és műhelyünket bővítjük! A sors úgy hozta, hogy a legjobb lehetőséget sikerült megtalálni, hisz az ingatlanon belül tovább tudtunk bővülni, és az udvarunkon található kisházunk-"ékszerdobozunk" remek lehetőséget biztosít az ügyfelekkel történő találkozásra! A kényelmes és kellemes környezet 3 helyiséggel és saját kerttel rendelkezik! A "régi hely" is megújul, így nagyobb terünk lesz a tervezés, műhelymunkákra is! 2018 őszétől már közel 130 m2 területen várjuk az esküvői, alkalmi ruha, és öltöny készítéssel kapcsolatban az érdeklődőket!

Íme néhány fotó az új részről:

A képekért köszönet az EP Photo és Film-nek!

Az újdonságok itt még nem érnek véget! Úgy éreztük, hogy szükséges lehet valami plusz is, a megszokott próba metóduson felül! Így jött a gondolat egy exclusive ruhapróba lehetőségére, amit a Pezsgőházzal közös menüvel már 2018 ősztől foglalóható is!

V.I.P. próba a Whitewedding by kozaricsviktodress szalonban:

Az online rendszerükben több fél próba foglalható, de az első próba mindig különleges, ezt fokozva, és még egyedibbé téve létrehoztuk a V.I.P. próba lehetőséget! A próbára a menyasszony mellett még 5 fő kísérő jelentkezhet be maximum, de minimum 4 főre tudjuk az egyedi alkalmat biztosítani (menyasszony +3 fő kísérő). A figyelem itt már nem csak az arára, hanem a kísérőkre is összpontosul! A találkozó alkalmával ez esetben mindenképp 2 fős személyzetet biztosítunk, így a ruha-stílus kiválasztás mellett külön figyelmet fordítunk a kiszolgálásra is! A próbára egyedi menüvel készültünk, ami szezononként igaz változhat. A korlátlan italfogyasztás mellett egy könnyen fogyasztható, de különleges menü összeállítást biztosít számunkra a Pezsgőház étterem cateringje, amit minden esetben desszerttel zárunk! Nespresso kávé kínálattal, házi szörpökkel és limonádéval, valamint ízletes pezsgővel várjuk a menyasszonyt és kísérőit!

A próba időtartamát is növeltük, ez esetben nem másfél óra, hanem 2 óra áll rendelkezésre a kiválasztásra és az ételsor elfogyasztására!

Fontos, hogy előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges! A próba térítés ellenében vehető igénybe, és ezt lemondani, módosítani 48 órán belül már nem lehetséges! A felmerülő költségeket előre, készpénzben szalonunkban, vagy átutalással is lehet eszközölni, a megrendelő kényelme szerint!

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Számunkra fontos, hogy a ruha kiválasztása, és a tanácsadásunk élvezetes és egyedi legyen!

Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page