top of page

2023.11.09-10 Budapesti próbanapok teljeses kínálattal!

Weddingshowroom Nyílt nap és KozaricsViktorDress popup napok!!!


Csütörtökön a WeddingShowroom BP nyílt napot tart, ahol tervezőnk Viktor is jelen lesz, Péntek viszont egész nap- Pop-up store a Wedding Showroom Budapestben!


Személyesen tervezőnkkel találkozhatsz és csendes nyugodt környezetben egy kb. 1,5 órás próba keretén lehetőséged lesz számos modellt és fazont felpróbálni, valamint kideríteni, bérlésben-készítésben gondolkozol, mi a számodra kedvenc anyag és csipke, mi az ami jól ál és mi az ami magadon leginkább tetszik. Találkozz velünk, és derítsük ki közösen, ki vagy Te valójában! Most a teljes kínálat modelljeit próbálhatod és foglalhatod kedvező feltéltekkel egy tervezői ruhapróbán, vagy készítés esetén pedig elkezdőthet a közös munka az esküvői ruháddal!


MÁR RÉGÓTA SZEMEZEL ESKÜVŐI KOLLEKCIÓNK MESÉS DARABJAIVAL? NEM PÉCSETT, VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ, EZÉRT NEHÉZSÉGET OKOZOTT A PRÓBÁRA VALÓ LEUTAZÁS?

MOST ITT A REMEK LEHETŐSÉG, OLVASD TOVÁBB...


Szalonunk Pécsett található meg már közel 15 éve! Országszerte érkeznek hozzánk esküvőre készülő menyasszonyok, amiért nagyon hálásak vagyunk, van aki 6-7 órát is utazott, hogy ellátogasson hozzánk! Budapesten rendszeresen tartunk méretes ruhapróbákat, de első alkalommal ez idáig csak Pécsett találkozhattunk, mert itt volt elérhető a teljes kínálat!


JÓ HÍRÜNK VAN kéthetente Budapesten megtalálhatóak vagyunk, de most a kollekciónk nagy részét is felvisszük 1-2 napra, ahol szinte minden próbálható lesz!


2023. november 10. péntek 10 óra és 19 óra között pop-up store jelleggel várunk a Budapesti Weddingshowroom-ban - Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 szám alatt, ahol időpontra érkezve természetesen a teljes esküvői ruha kínálat elérhető és próbálható lesz! A helyszínen bérlés opcióra és egyedi ruha készítésre is lehetőségetek lesz! Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat? Ráadásul most Kozarics Viktor tervezőnk is részt vesz a próbákon és tanácsaival segít a választásban! Talán még ezen kívül is tartogatunk meglepetéseket számotokra!


Inspirációként néhány fotó legújabb kolleckiónkból. Az összes kollekció képanyaga weboldalunkon elérhető. https://www.whitewedding.hu/eskuvoi-ruha

Lapozd át a képeket: