top of page

A NAGY Menyasszonyi ruha kiárusítás két helyszínen is!

MEGHOSSZABBÍTBA!Csapj le a kiárusítás darabjaira 2023. december 7-én Kaposváron és devember 8-án Pécsen! Gyere el belvárosi szalonjainkba, és nézz szét a korábbi évek Kozaricsviktordress és Agnes Bridal kollekció darabjai közt!


Kiárusítás időpontjai: 2023. december 7. - 7400 Kaposvár, Fő u. 40. Eni Virágszalon és KozaricsViktorDress Showroom 2023. december 8. - Péntek: 7623 Pécs, Rákóczi út 8.

Időpontfoglalás szükséges +3630/330-4785 telefonszámon!


Fogd és vidd, tehát félre semmit nem teszünk! Az akciós ruhapróba díjmentes!


Mit tartalmaz az akciós ár?

A ruhák vásárlási ára a ruhák igazítását, javítását, illetve kiegészítőket sem (fátyol, öv...) NEM tartalmazzák az árak! A választott ruhát rögtön fizetni és elszállítani szükséges! A ruhákhoz külön fehér ruhazsák 6.000 ft/db áron vásárolható!


Mennyi idővel készüljek?

A menyasszonyi ruhapróba időtartama most maximum kb. 40-60 perc! Kérjük, ezzel az idővel tervezz! Amennyiben klasszikus ruhapróbára szeretnél jönni (stílus meghatározással, másfél órás időtartam, meglévő és új kollekciók, egyedi tervezés esetén), akkor ne ezt a próbát válaszd! Ez most tényleg a korábbi kollekciókról és a kiárúsításról szól!


Bejelentkezés szükséges? Igen, ez számunkra is fontos, mert tudunk tervezni veled, és számodra is biztosítunk idősávot. Most kizárólag telefonon tudunk időpontot biztosítani, ahol megegyezünk az időpontban és a nevedre, valamint telefonszámodra van csak szükségünk ez esetben. Csütörtökön csak Kaposváron, Pénteken csak Pécsett tudunk fogadni.

Mindkét nap 10 és 18.00 óra között tudunk fogadni Titeket.

További infó és időpont foglalás: 0036303304785


Ami még fontos:

- A ruhák jó állapotúak, van ami sosem viselt, de mind kifogástalan állapotban van. Szalonunk kiárúsítása a mennyiségi és korábbi kollekciók mintaruha kifuttatása miatt kerül évente megrendezésre.

- A próbán az alapozó és főként erős rúzs használatát kérjük kerüldd!

- A próbára nem szükséges kiegészítőt hozni, de pánt nélküli, vagy levehető pántos melltartó fehér, vagy test színben mindenképp praktikus!

- A próbára maximum 2 fő kísérővel érkezhetsz!

- A kiválasztott ruhát készpénzben vagy azonnali átutalással tudod rendezni a helyszínen a kiválasztást követően. Ruhát nem tudunk félre tenni és nem tudunk tárolni!

- Amennyiben a ruhán méretes igazítás vagy átalakítás szükséges, úgy erre szívesen adunk árajánlatot is, amennyiben velünk szeretnéd az átalakításokat elvégeztetni. A ruha ez esetben is elszállításra kerül, és az esküvő előtt 2-4 hétben visszaszállítva azt igazítjuk méretedre.

- Nem lehetséges előre kép alapján befoglalni a ruhát, nem tudunk az akciós készletből félretenni ruhákat számodra!


Kell- e bejelentkezni, és hogy tudok bejelentkezni erre az alkalomra?

Ugyanúgy szükséges időpont foglalás, ez számunkra is fontos, mert tudunk tervezni veled, és számodra is biztosítunk idősávot. Most kizárólag telefonon tudunk időpontot biztosítani, ahol megegyezünk az időpontban és a nevedre, valamint telefonszámodra van csak szükségünk ez esetben. Csütörtökön csak Kaposváron, Pénteken csak Pécsett tudunk fogadni. Az időpontok bejelentkezés sorrendjében kerülnek foglalásra. Mindkét nap 10 és 18.00 óra között tudunk fogadni Titeket. További infó és időpont foglalás: 0036303304785

Az akciós ruhapróba díjmentes!


Melyik esküvői és alkalmi ruhákat érint a kiárúsítás?

3 kategóriába soroljuk majd a megvásárolható ruhákat: - Agnes Bridal kollekció - klasszikus vonal (160-240.000 Ft) - kb. 25 ruha

- Korábbi egyéb márkáink nagyon kedvező kiárusítása 50 db ruha (40-120.000 Ft között)

- KozaricsViktorDress mintaruhák szezonvégi kiárusítása ami több kollekciót is érint ( 170-350.000 Ft között). Alkalmi ruhák pedig csak a pénteki- pécsi kiárusítás napján lesznek megvásárolhatóak! Kicsit lentebb láthatóak a fotók is árakkal együtt.


Mikor és hogy kell fizetnem?

A KIÁRUSÍTÁS KERETÉN BELÜL KIZÁRÓLAG KORÁBBI KOLLEKCIÓK VÁSÁRLÁSÁRA LESZ LEHETŐSÉG! KÉSŐBBIEKBEN AZ AKCIÓ NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ, CSAK AZONNALI VÁSÁRLÁST TUDUNK ELFOGADNI, tehát a ruha teljes megvásárlási összegét ki kell fizetni (készpénz vagy átutalás) és a ruhát elszállítani!


Amennyiben az újabb kollekciók (julia's, the mood, venezia amore, perhaps... ) érdekelnének, kérjük, ne a kiárusításra jelentkezz, hanem az alábbi linken foglalj időpontot menyasszonyi ruhapróbára: https://www.whitewedding.hu/idopontkeresek


Lemondás, visszamondás esetén kérjük, mielőbb jelezz, hogy mások számára az időpont foglalható legyen!Íme, hogy melyik modellek kerülnek kiárusításra, a képre kattintva az eladási árakat is láthatod rögtön a leírásban: (nem a teljes kínálat, a helyszínen- Kaposvár kb. 65 db ruha, Pécsett közel 100 ruha kerül kiárúsításra)