top of page

Hogy válaszd ki a számodra tökéletes menyasszonyi ruhát?

Mi az ideális?


Természetesen ez mindenkinek más, ez ennek a szépsége. Mindenkinek más stílusú ruha áll jól, van, aki az egyszerű, letisztult darabokat szereti, van, aki pedig az extrémebb stílust és fazont választja. Nagyon meghatározó az egyéniséged, hisz Te viseled, hozzád kell igazodjon! Az esküvőn nem egy képet festünk le rólad, hanem megmutatjuk, milyen vagy, és annak a legjobb változatát tárjuk a vendégek elé! Önazonosság esetén jól fogod magad érezni a ruhában, és ragyogni fogsz! Épp ezért mi sosem "erőszakolunk" rád egy ruhát, ha nekünk tetszik, és jól is áll, az mind kevés! Te érezd magad jól a ruhádban, ha megtalálod, érezni is fogod!


A próba menete


A próba előtt kicsit beszélgetünk veled, hogy felmérjük az igényeid. Igyekszünk mindenkinek a stílusához és alakjához ideális ruhát megtalálni, ez persze sok mindentől függ: a testi adottságoktól, a bőr és hajszíntől, a ruha árnyalatától, a helyszíntől és még sorolhatnánk. Igazáság szerint nyomozunk! MEGKERESÜNK TÉGED, ÉS HOGY MI TETSZIK A SZEMEDNEK! Az esküvői ruha nagyon más, mint egy hétköznapi, vagy egy színes ruhadarab! A fehér és törtfehér színek (főként ebben gondolkodunk) máshogy működnek, mint általában a színek! A fekete mint tudjuk slankít, a fehér pedig erősit... sajnos?!


Azt is megnézzük, külsőd alapján mi áll jól neked!


  1. Minden az időpont kéréssel keződik. Legkényelmesebb online, ahol minden fontos adatot megadhatsz nekünk a méreteiden át a kísérők számát, és persze elérhetőségeidet! Rögtön ki is választhatod a számodra megfelelő, rendszerünk által kínált szabad időpontot. Egy visszaigazoló e-mail érkezik, hasznos információkkal lát el -hogy érkezz a próbára, mit viselj és hol találsz meg minket... Természetesen telefonon keresztül is be tudsz jelentkezni!

  2. A találkozón kíváncsi szemek elől zárt térben fogadunk, ezért is nem kirakatos üzletet választottunk, garantált a nyugalom és a csend is. Kísérőiddel együtt megmutatjuk nektek a szalont, és kényelembe helyezkedhettek. Egy rövid beszélgetés, ismerkedés kövekezik, ahol több részletet kérünk az esküvőről, és az elképzeléseitekről!


Íme néhány különböző fazon! Rettenetesen sokat számít, hogy alkatod alapján mi előnyös, a színeid alapján mi előnyös... Milyen csipkét használunk, mennyi anyagot... Most nézd meg így a következő képeket, mind Szabina modellünkön lett befotózva, de máshogy előnyös, és mást mutat, mást közvetít!

Hasonlóan Klaudia modellünk esetében is:
Költségek


Fontos, hogy a próba elején tisztázzuk, milyen összeghatáron belül mozoghatunk, ezért mindig megkérdezzük tőletek azt is, hogy bérlésben, vagy inkább készítésben gondolkodjunk. A bérlés költségei nyilván alacsonyabbak, viszont kevesebb egyénre szabást tesznek lehetővé. Ha a készítés mellett döntesz, nagyobb mozgásterünk van, ha megtetszik egy csipke vagy anyag, bármilyen ruhát el tudunk neked készíteni belőle. Ebben a blogposztban részletesebben is kivesézzük a bérlés, vagy vásárlás pro és kontra érveit.


A ruhaszalonban érdemes rákérdezni a bérlési költségekre, illetve arra is, hogy ez pontosan mit foglal magába. Lehet, hogy első ránézésre alacsonyabb bérlési díjat kapsz, viszont erre még rájön a kiegészítők bérlési költsége, ami sokat hozzátehet, valamint kaució (sérülés, szakadás esetén) is felszámításra kerül.


Készítés esetén is van lehetőséged készletről kiegészítőket (fátyol, stóla, boleró, öv) választani bérlésre! Fontos, hogy hajdísz- ékszer és cipő nem bérelhető, csak vásárolni lehet!


Helyszín


Napjainkban népszerű, hogy az esküvőt valamilyen téma köré építik, ami első nekifutásra nem is tűnik nagy kötöttségnek, ha viszont megnézzük, sok döntésre kihat. Ha a ruha szempontjából nézzük, egy könnyed nyári, pajtában megtartott rusztikus esküvőhöz, nem biztos, hogy egy hercegnős, uszályos ruha illik legjobban, vagy egy elegáns kastélyhoz sem biztos, hogy egy laza, bohém ruha a legmegfelelőbb választás. Ha ismerd magad, és tudod ki vagy, akkor biztos, hogy helyszínben is azt választod, ami téged, illetve titeket képvisel...


A külső jegyek


Meghatározó a ruha választás esetén a külső adottság. A bőrszín-hajszín-szemszín alapján- évszak elmélettel meghatározzuk a típusodat, ami sokat segít! Igen, jól tudod, a fehér nem sok embernek áll jól, sőt, előnytelen is lehet! Az igazi tél típusok lesznek a fehér ruhás menyasszonyok, a többiek előnyös színe a törtfehér és ezek akár sötétebb árnyalatai, egészen az aranyig...


Időzítés

És még egy: kérlek, ne várj vele az utolsó percig. A népszerű dátumokra, hosszú hétvégékre mindig nagyobb a kereslet, vagyis ezeken a napokon több ruhánk is foglalt ugyanarra a hétvégére. Ha megvan az esküvő dátuma, érdemes mozgásba lendülnöd és akár egy évre előre is lefoglalnod a ruhát, hogy biztosan a tiéd lehessen ezen a napon. Ha hagysz időt a próbákra, sokkal több lehetőség közül választhatsz és nekünk is lesz időnk, hogy az esetleges átalakításokat elvégezzük, arról nem is beszélve, hogy sok stresszről kíméled meg magad.

Ruha készítés esetén mindenképp idő szükséges, a próbák gyakorisága, az anyagbeszerzés és hát a sok-sok munka! Külföldön élsz? Ritkán jársz haza? Ha időben elkezded, még így is beleférhet az egyedi-saját ruha készítése. Javasolt akár 1 évvel előbb dönteni, foglalni, kitalálni...

Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page