top of page

Még 3 hónap van az esküvőkiállításig, de mi már most készülünk!

Tegnap forgattuk a fotó és film anyagát a #pécsiesküvönap-ra amit a Zsolnay Negyedben tartunk, immár negyedik alkalommal! Csak zárójelben jegyeznünk meg, hogy 2019.11.15-én tartjuk idén és szépen kinőtte magát a dolog hisz az idei lesz a 4. év!

A #KozaricsViktorDress és a #Whitewedding számára fontos esemény ez, hisz minden évben itt mutatjuk be először a következő évi esküvöi és alkalmi kollekciónkat a nagyközönségnek!

Volt, hogy 2 bemutatót is tartottunk a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Idén sem lesz reméljük máshogy, na de vissza a forgatásra...

Nyáron nem egyszerű összehozni egy ilyen napot, mert az esküvők miatt mindenki nagyon elfoglalt a csapatból - ha meg nem akkor nyaral épp. Tegnap sikerült egy naplementés, gyertyafényes hangulatú fotózást varázsolni közösen!

Nézzétek meg a képeket! Ez most még a hogyan készült változat, de nemsokára a kész anyagokat is láthatjárok óriásplakátokon és kiadványokban, valamit az interneten is...

"Néhány" snitt és fotó elkészítéséhez is rengeteg ember és munka szükséges, íme a lista hogy kik voltak jelen:

Helyszín: Zsolnay negyed

Helyszíni koordinátor és mindenes: Keszler Erika

Modell: Kovács Barbara

Fotó és film: Domján Endre és Szentgyörgyvári Rebeka - endredomjan.com

Dekor, hangulat: Dekowishco -Anita és csapata

Virág: Jázmin Virágház Pécs

Smink: Bíró Bianka

Ötlet, styling, hajdísz és frizura: Kozarics Viktor

Ruhák: Whitewedding by KozaricsViktorDress

Szivar szoba, minden csapattag nagy kedvence -Zsolnay negyed

Biankát és Erikát nehéz volt lencse végre kapni :)

Rebeka derít- ha a fény nem jól éri az arcot, ezzel az eszközzel egy ezüst színű deritő lappal segítünk a legjobb kép elérése érdekében

A fénykard!!! Ezt meg kellett mutatni! A napfényt is remekül imitálja, ha a természetes fény meá kevés, és deríteni sem lehet már! Csuda eszköz és nagyon kötlséges, de hasznos segítő!

Kényelmes cipő a sok rohangálás miatt fontos, a rüpárna mindig nálam gyakran kell segítségül hívni...

Fontos a vidámság nálunk így sokat nevetünk, néha kicsit meg is zavarjuk a forgatást vele de ennyi kell...

A megfelelő szög néha a földön van 😆 és több kéz is kell... A pontszerű fénytől érdekes hatás lesz a végeredmény Endre nem sajnálja az energiát 🤣😂 a modellünk figyelmét pedig lekötik ketten egyszerre is...

A menyasszonyok sokszor kevésbé bátrak a kiegészítőket illetően, ilyen alkalmakkor kiélhetjük magunkat, és lehet alkotni, így inspirációt adni a hölgyeknek!

Endre ide nézz! Pillanatkép egy másik szögből

Pontos és összehangolt munka és szervezés hogy akkor érjünk oda az adott témához, amikor a fények tökéletesek! Itt még szürkület van bár a telefonnal készült képen ez nem látszik... Miközben itt fotozunk a dekor csapat már az előző helyszínt bontja és az ujjat építi!

Záró kép a napról szinte mindenkivel! Erika és Bianka hiányoznak csak! Élmény volt, akár mennyire és nehéz és fárasztó munka a fotózás! Ez után még az elpakolás is vissza van, így midnen előkészülettel együtt ez 10 ember munkája és munkaórákbak több mint egy hét eredménye! Hamarosan jelentkezünk a végeredménnyel is!!

Üdvözlettel:

Viktor

Комментарии


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page