top of page

Melyik évszakban milyen ruhát válassz? Segítünk!

Sokan a nyári esküvőkre az ujjatlan ruhákat keresik, a téliekre pedig a hosszú ujjú darabokat részesítik előnyben, a merészebb hátkivágásokkal rendelkező fazonokat, vagy pántos ruhákat egyből kizárják. MIÉRT IS? Ha így kezdenéd a keresgélést, az is előfordulhat, hogy egyből az álom ruhád ejted ki. Hogy ez ne történhessen meg olyan könnyen, kérd már a szemezgetésnél a segítségünket, ugyanis számos megoldásunk van a hideg időre is.


Mondjuk is, mik ezek! :)

A próbáknál azt javasoljuk, hogy ne azokat a darabokat válaszd ki, amelyek szerinted jól állnak Neked, vagy amit az évszakhoz el tudsz képzelni, hanem nézzünk meg minden olyan ruhát, ami elsőre tetszik, vagy valamilyen részlete megragadja a tekinteted, így sokkal könnyebben el tudunk indulni azon a vonalon, ami a Te stílusod és ízlésed tükrözi.


Igazság szerint egy meleg nyári napon nagy valószínűséggel meleged lesz a menyasszonyi ruhádban, ugyanis nem egy nyári strandruháról beszélünk, ehhez egy vékony kis csipke- vagy tüll réteg a karodon már nem sokat fog hozzáadni. Persze ilyen ruha is létezik, de lehet, ez számodra már túl ledér lenne, vagy éppen nem elég esküvős. :)

Ha pedig az őszi-téli szezonra egy ujjatlan ruhába szeretsz bele, számtalan kiskabát, váll stóla, boleró és palást közül válogathatsz nálunk, sőt, sok esetben az ujjatlan ruha könnyedén ujjas ruhává alakítható. Arról pedig még nem is ejtettünk szót, hogy az érzelmek is fűteni fognak, valószínűleg időd sem lesz fázni. :) Persze léteznek kabátkák, bolerók, és egyéb kiegészítők. Mostanában már egyre nyitottabbak a menyasszonyok és nem csak a klasszikus bolerót feszik fel, a farmerkabát, bőrkabát, dzseki is jó megoldás, pláne, ha stílusban a ruhához van igazítva.


Sokszor nem is a kinti hőmérséklet az, amit érdemes figyelembe venni, hiszen templomi esküvő esetén célszerű kiegészítőkben is gondolkozni, még a későbbi szertartás során egy fűtött teremben télen is lehet meleged.

Kérd bátran a segítségünket, mondd el akár az aggodalmaid is, és ha nyitott vagy a tanácsainkra, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy ne kelljen az évszak miatt kompromisszumot kötnöd. Sokat segít még a tapasztalat is, hisz számos őszi-téli esküvőnk volt már, ahol a menyassznyok pozitívan jeleztek vissza, hogy sikerült a személyiségüknek és egyben a funkcionalitásnak is megfelelő kiegészítőt megtalálni.
Persze lehet beszélni ezekről a dolgokról, de érdemes próbálni, hisz sokszor megfordul a világ a menyasszonyokban egy esküvői ruha próba után. Ami addig a fejedben volt, lehet már nem is fontos, és hát a tükör beszédes és sosem hazudik! Te meglátod benne az igazságot? Csak figyelned kell magad, és meglesz a jó választás... Ebben segítünk természetesen mi is!


Modell: Villányi Klaudia
Olvasd el további blog cikkeinket és iratkozz fel hírlevelünkre is!Örülünk, hogy elolvastad, reméljük tetszett:

Korinna + Viktor

Comentários


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page