top of page

Tágra Zárt Szemek a finishben

Második ruhapróbára készültünk Fánival, a Tágra Zárt Szemekre választott menyasszonyunkkal! Emlékeztek még, 2 éve kezdödött egy fejemből kipattant ötlettel!? Vajon lenne aki vakon bízik bennünk? Szerencsénkre lett nagyon sok jelentkező! Ez az egyik legizgalmasabb feladatunk az évben, ahol egy menyasszonyunk teljesen ránk bízza magát, mi választjuk ki a ruháját, a sminkjét, a frizuráját, a csokrát a kezébe, sőt még a fejdíszét is... Fotós-filmes Évi pedig egy különleges fotózás keretében Anitával együt egy szuper dekoros környezben megfotózza az örökkévalónak! A vállalkozó szellemű menyasszony pedig csak az esküvő napján láthatja magát a teljes díszben! Hát idén Fánira esett a választásunk!


Nagy izgalommal készűltünk erre a próbára, mert először vette fel azt a ruhát Fáni - azaz Eszter, ami az esküvőjére készül! Bíztam benne, hogy a ruha nem csak méretezésében, hanem stílusában, színeiben, csipkéjében és összegészében jó lesz. Talán nem is a "jó" a szó amit keresek, hanem olyan amilyent elképzeltem, és amire Fáni is azt mondja, hogy jobbat el sem tudott volna képzelni! Sőt inkább hogy túlszárnyaltuk a képzeletét és milyen jó hogy bízott bennünk! Én úgy szeretném magamt kifejezni ebben az esküvői ruhában is, hogy közben maximálisan a menyasszonyt veszik észre, és szeretném, hogy mindenki azt mondja, ez a ruha Fánis lett! Én meg büszke lehetek, hogy én terveztem és készítettem el!


Most csak néhány sejtelmes kép, hisz a ruhát még nem mutathatjuk meg!


Kettő ruhával is készültem, persze ebből meglepetés is lett még számomra is! Minek is húzom a szót, amikor Évi az elkészült filmmel mindent remekül összefoglalt:Tehát mi is ez a projekt: A Tágra Zárt Szemek egy olyan projekt melyben esküvői szolgáltatók egy csapata, mint Kozarics Viktor (KozaricsViktorDress) ruhatervező, Forró Édua fodrász, Mester Luca sminkes, Schell-Muszti Anita dekoros, Mirackes By Nóra mint ékszerkészítő és Pásztor Éva fotós-filmes, egy kiválasztott menyasszony számára elkészítik esküvői megjelenését, anélkül, hogy a menyasszony látná, vagy tudná milyen lesz egészen az esküvőjének napjáig. Ennek a hosszú folyamatnak lehetünk részesei a bejegyzések és vidók által. Ebben a részben a kiválasztott lány második "vak" ruhapróbáját mutatjuk be, ahol már csak kettő ruhát próbáltatott Viktor, amiből az egyik lesz menyasszonyuk ruhája... vagy a másik? Kövessétek a folytatást is, hisz hamarosan, azaz szombaton 2022.10.08. lesz az esküvő, ahova mi is hivatalosak vagyunk!


Már nagyon várjuk, és amit tudjuk, meg is mutatjuk nektek az egészet!


Ruhatervező: Kozarics Viktor www.whitewedding.hu

Fodrász: Forró Édua www.facebook.com/Forro.Edua.Hairstylist

Sminkes: Mester Luca www.facebook.com/mestermakeup

Virág/dekor: Schell-Muszti Anita www.dekowishco.com

Fotó/film: Pásztor Éva www.facebook.com/Epphotoandfilm


A Tágra Zárt Szemek projekt egy általunk kitalát és támogatott projekt, menyasszonyunk a vállalt feltételek mellett ingyenes kapja a szolgáltatásainkat, aminek így összértéke már több mint 800.000 Ft.


Commentaires


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page