top of page

Budapesti Showroom

Budapest, Raoul Wallenberg u. 5. - WeddingShowroom Budapest

Pécsi szalonunk mellett már 3 éve elérhetőek vagyunk Budapesten is! Budapesti kollekciónk a Wedding Showroom-ban található meg több más tervezővel együtt. 2023 évben a MOODAPEST kapszula kollekció elkészültével már folyamatosan jelen vagyunk, és próbálhatóak a modellek! Természetesen lehetőség van tervezőnkkel, Kozarics Viktorral is személyesen találkozni, amikor további pécsi kollekcióink modelljeiből is szívesen viszünk fel a budapesti próbára. 

Budapesti próbára jelentkezni telefonon lehet kizárólag, Hétfő és Szombat között lehetőség van esküvői ruhapróbára, tervezői próbára pedig szintén egyeztett időpontban, általában csütörtök vagy pénteki napokon lehetséges. A próba időtartama 1-1,5 óra! 2024-től minden páros csütörtökön egész nap foglalható tervezői próba a foglalási rendszerünkben! A hét többi napján a Wedding Showroom-hoz van lehetőség a fix kollekciónk próbájára.

A tervező próba 1,5 óra, ami egy stílustanácsadással összekötött elemző próba. A rövid beszélgetés után, és a stílus meghatározását követően megkeressük, ki vagy Te? Mire is van szükséged igazán, és mi jellemez téged, de persze ezek mellett a színeid és alkaltod alapján is visszük a szálakat! Frissítőkkel és kávéval várunk Téged és kísérőidet (maximum 3 fő). A tervezői próba díja 20.000 Ft, amit ruha foglalás (bérlés és készítés) esetén beszámítunk a végleges költségekbe.

A próba további részleteiről, kérdéseidről egyeztessünk elérhetőségeinken!

Foglalj időpontot online rendszerünkben budapesti tervezői ruhapróbára itt!

IMG_8708.jpg

MoodaPest kollekció

A legujabb Budapestre készült kapszula kollekciónk 13 modellel található meg a WeddingShowroom Budapestben. A kollekció képeit megtalálhatod néhány sorral lentebb! 

A kollekió darabjai bérelhetőek, illetve méretes készítés alapján átalakításokkal is rendelhetőek. 

Bérlés 320-000 Ft-tól, Készítés 420.000 Ft-tól 

Bérlés vagy Készítés ?

A budapesti kollekciónk bérelhetőek, vagy méretre készítéssel is kérhetők, saját részre. Hogy mi alapján dönts? A lehetőség nálad van! Sok esetben ha a ruha alakítható, és pont megfelelő számodra a stílusa, csipkéje és anyag, akkor miért ne béreld -de sok esetben méret probléma, vagy külföldi esküvő, esetleg igény arra hogy megtatsd emlékbe - arra visz el, hogy saját ruhát készítsünk neked! Bérlés esetén 1-2 alkalom - a próbákkal és az elvitellel együtt -  a készítés esetén több időt kell rászánnod - 3-5 alkalom szükséges az átadásig.

IMG_8566.jpg

MoodaPest collection 

bottom of page