top of page

Szalonunkról

Szalonunk Pécs belvárosában, mégis csendes, nyugodt környezetben található meg... A kiváncsi szemek miatt, nem kirakatos üzletet választottunk, fontos volt a könnyű parkolási lehetőség is. Szalonunkban szívesen várunk bárkit ruhapróbára, méretes igazításra! Kísérőkkel is érkezhetsz, de fontos, hogy ne ess túlzásba, csak azt a 2-3 főt hozd magaddal aki igazán segítségedre lehet! 

Szolgáltatásaink már Budapesten és Kaposváron is elérhetőek! Erről bővebben ITT tájékozódhatsz. Kétheti rendszerességgel, egyeztetett időpontban méretes igazításokat, egyezetetéseket tartunk Budapesten és Kaposváron is, valamint már saját kollekciókkal is várunk folymatosan mindkét helyszínünkön.

VIP próbák:

Ha fontos számodra az első próba és meghatározó élménynek szánod magadnak és kísérőidnek is, akkor szívesen segítünk ezt varázslatossá és felejthetlenné tenni, italokkal, pezsgővel, finom falatokkal és desszerttel készülünk, különleges figyelmet szentelve rátok! (Jelenleg csak Pécsett elérhető)

181004_121826.jpg

Új címünk Pécsett: Köztársaság tér 4.  1. emelet

IMG_1609_edited.jpg

Tervezőnk

A KozaricsViktorDress még egy fiatal márkának mondható, 2016 év óta készít tervezőnk saját kollekciókat szalonunknak, már több mint 6 saját esküvő ruha kolleckióval, több alkalmi ruha és egy Jeans kollekcióval is büszkélkedhet. 

A szalon 2008 óta működik, korábban még európai tervezők és márkák ruháinak forgalamzásával, ma már saját kolleckióink mellett méretre készítéssel is foglalkozunk mind öltönyök, mind női ruhák terén! 

Tervezőnk Viktor a divathoz és a szabáshoz, varráshoz és tervezéshez kötődő vonzalma gyerekkorához köthető! Apai nagymamájaától szerezte meg alapjait, de folyamatosan képezte és képzi magát. A technikák közül a francia szabászat a kedvence, és ebben is érzi leginkább otthon magát. 

Több saját szervezésű divatshow mellett számos esküvői szaklapban volt látható már munkája, jelmeztevezésben és két nayszabású táncest jelmezeinek készítésében is részt vett. 2020 évben két nemzetközi fashion weeken debütált. Az Ázsiát átölelő Aspara Fashion Week 100 tervezője között bemutatkozott, amit négy kontinensen láthattak. A Riga Fashion Week és a United Fashion közösdivat hetére pedig a 9 legjobb Európai tervező közé választották. 2020 évtől tervezőnk tagja a Magyarországi Divatliga Egyesületnek, és velük karöltve lelkes támogatója a Fenttartható Divatnak. 2021-ben az év esküvői ruhatervezőjének választották a közönség szavazáson. 2023 évben pedig a második helyezést szerezte meg a 99 beválogatott esküvői ruha közül.

Viktor különös figyelmet fordít a menyasszonyok saját igényeire, így a kollekiók mellett vele is találkozhatsz és kérheted segítségét saját elképzeléseid megvalósításában is. A tervezői próbákon lehetőség van jobban megismerni egymást, és részletesebb képet kaphat a tervezői is az elképzeléseidről, valamint akár bérlés, akár készítés esetén sokat adhat a szakmai tapasztalat és persze az intuíciók is.

bottom of page