top of page
esküvőiskola logo.png

Sokat gondolkoztunk, mi lehet igazán nagy segítség egy esküvőre készülő párnak, vagy menyasszonynak, akit sok jó tanáccsal ellátnak a barátnők, családtagok, nemrég házasodottak, és mindenki teljes odaadással meg van győzve arról, hogy Ő tudja a legjobban, de valahogy mégsem hiteles...

 

Nem szeretnél esküvőszervező lenni, de a saját kezedben érzed biztonságban magad? Nem ismered az esküvők világát, ezért nincs tapasztalatod, és iránymutatásra vágysz?

Ezekre most mind segítséget adhatunk neked, nektek egy egész napos Esküvőiskola- konferencia alkalmával!

Fontos számunkra, és majd számotokra is hogy itt nem szolgáltatásokat szeretnénk értékesíteni! Nem az a fontos, hogy mennyibe kerül, és milyen marketinggel támad be téged az esküvői szolgálgató, hanem szakmai, független összefoglalást, segítséget, átfogó nézetet szeretnénk nyújtani számotokra, mindenzt egy kellemes környezetben, a Trezor Rendezvényházban, Pécs szívében... 

A nap folyamán minden elhangzik, ami pedig nem azt megkérdezhetitek! A nap folyamán többször kényeztetünk Titeket különböző ételsorokkal és egész napos italcsomaggal, kellemes és nyugodt környezetben. 

Kedves Menyasszony!

Akár egyedül, vagy gyere el pároddal/ barátnőddel és helyezd biztos alapokra az esküvő szervezést! Ha nem saját példádon át szeretnéd rengeteg rászánt idő árán az esküvőszervezés rögös útját végig járni, akkor hallgasd végig az egész napos konferenciánk anyagát, és garantáljuk a sikert számodra!

Kedves Vőlegény, ha segíteni szeretnéd párodat, ajándékozd meg ezzel a lehetőséggel, ha teheted, kísérd el te is!

Mikor, és hol?

A rendezvény- konferencia 2020.10.21-én szombaton kerül megrendezésre, 8:30 és 18:00 óra között.

A rendezvény teljes ideje alatt egy korlátlan italcsomaggal és háromszori étkezéssel várunk,  a hasznos információk átadása mellett pedig hagyunk időt kérdezni tapasztalt szervezőnktők és a szakértőktől is!

Néhány szó a szervezőről, ki is tartja az egész napos konferenciát:

Kozarics Viktor ma már nem csak esküvőszervezéssel foglalkozik, de 15 éves tapasztalatát most megosztja veletek! Több mint 500 esküvő szervezésével és lebonyolításával a háta mögött, elismert pécsi szakemberként garancia és védjegye a rendezvényünknek! Közel 10 éve tart esküvőszervező tanfolyamokat évente kétszer, leendő esküvőszervezőknek, és a közel 200 oldalas képzési anyagból csemegézve válogatja össze a legfontosabb tudnivalókat! 

A konferencián megszólalnak különböző esküvői területen tevékenykedő szolgáltató szakértők is, akik őszintén válaszolnak Viktor kérdéseire, és segítenek meghatározni azt is, adott területen milyen hibák és sikerek érhetők el, mire kell igazán figyelni, és mik az árulkodó jelek...

A nap folyamán beszélgetünk egyházi személyekkel, anyakönyvi információkról, és minden fontos, az esküvőt érintő szolgáltatásáról, hogy átfogó képpel távozhassanak az esküvőre készülő menyasszonyok, párjaik!

Étkezések, vendéglátás:

Kényelmetek érdekében, és az elegancia jegyében is, úgy találtuk ki a napot, és a konferencia költségeit is, hogy nektem már másra ne kelljen költeni! Érkezéstól, távozásig biztosítjuk számodra az italcsomagot, akár csak egy esküvőn, valamint tízóraival, tartalmas és bőséges több fogásos ebéddel valamint délutáni sütizéssel, kávézással kényeztetünk titeket! Ételalleria esetén kérjük ezt jelezd felénk, és gondoskodunk a számodra megfelelő ételsorról!

Biztonság:

Számunkra fontos a Ti és partnerekink biztonsága is, ezért kézfertőtlenítőt biztosítunk, a rendezvény létszámát 45 főben maximáltuk, a kényelmes és biztonságos elhelyezések érdekében, valamint kérjük ahogy mi is, Ti is viseljetek maszkot egymás védelmét is figyelembe véve! A szünetekben a szellőztetést is biztosítjuk, valamint a helyszín higíéniájáról is gondoskodunk! 

A költségek:

Az egész napos rendezvény- konferencia a teljes ellátással és a szakmai anyagokkal együtt személyenként 28.000 Ft költséget jelent számotokra, amit előre fizetéssel átutatlással, paypal valamint készpénz fizetéssel is tudtok rendezni!

Amennyiben a rendezvény az országos rendelkezések miatt elmaradna, úgy a költségeiteket teljes mértékben 8 napon belül visszafizetjük részetekre!

A konferenciát minimum 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, jelentkezni 2020.10.16-ig lehet, az online jegyvásárlással (fizetési mód ezen belül választható ki!)

További kérdések, kérése esetén fordulj hozzánk bizalommal az info@whitewedding.hu e-mail címen!

bottom of page