top of page

okt. 06., P

|

Eni Virágszalon és KVD Showroom Kaposvár

KozaricsViktorDress kaposvári szalonmegnyitó az Eni Virágszalonban

Megnyitó: 2023.10.06-07. Péntek 13:00-19:00 és Szombat 10:00-16.00 A KozaricsViktorDress - márka Pécs és Budapest mellett már Kaposváron is elérhető lesz, ahol esküvői ruha bérlés és egyedi készítés is lehetséges. A Kaposvári Showroom az Eni Virágszalonban nyílik.

A rendezvényre előregisztráció lezárva, személyesen a megnyitón viszont lehetséges! Várunk szeretett
Kezdő oldal
KozaricsViktorDress kaposvári szalonmegnyitó az Eni Virágszalonban
KozaricsViktorDress kaposvári szalonmegnyitó az Eni Virágszalonban

Idő és helyszín

2023. okt. 06. 13:00 – 2023. okt. 07. 16:00

Eni Virágszalon és KVD Showroom Kaposvár, Kaposvár, Fő u. 40, 7400 Magyarország

Az eseményről

Pécs és Budapest után 2023.10.06-tól már Kaposváron is elérhető lesz a KozaricsViktorDress esküvői és alkalmiruha márka egy saját showroommal. 

A márka különlegessége, hogy magyar tervező által készített ruhák bérelhetők és egyedi tervezés és készítésre is kérhetők! 

A showroom idén ősszel nyitja meg kapuit, és a nemrég felújított és gyönyörű Eni Virágszalon emeleti galériáján lesz látogatható! A szalon különleges megnyitással kezd, akciós ruhafoglalással, kedvezményekkel és ajándékokkal várjuk az érdeklődőket, sőt most KozaricsViktorDress és az Eni virágszalon barátai- esküvős partnereivel is találkozhattok a 2 napos szalon megnyitó alkalmával!

A ruhapróbás lehetőség mellett akár csak körbetekintésre is érkezhettek, de a többi szolgáltatóval is lehet személyesen találkozni, egyeztetni a közelgő esküvőtökkel kapcsolatban! 

Kik is lesznek jelen? Íme a szolgáltatók még nem teljes sora:

- RV Event Rendezvényszervezés Catering és Rendezvénykellékek

- Memoriae Étterem és Esküvőhelyszín

- Eni Virágszalon és Dekoráció

- Kaplonyi Tímea Esküvői fotós

- Takács-Bognár Klaudia- szertartásvezető és esküvőszervező

- DJ Krezinger Ádám - esküvői DJ

- Sminkes, fodrász, filmes és további szolgáltatók szervezés alatt...

A megnyitó és nyílt napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, valamint létszám limitált. Az ingyenes jegy igénylésével biztosíthatod helyedet a megnyitóval egybekötött esküvőnapon, kérjük válasz idősávot is érkezésedhez. A helyszínen frissítőket és falatkákat is kínálunk vendégeink részére!

A rendezvény főszervezője a KozaricsViktorDress és az RV Event Cégcsoport! Szeretettel várunk minden esküvőre készülő párt és menyasszonyt!

Jegyek

  • Ingyenes jegy- regisztrációval

    A jegy nem személyenként hanem regisztrációnként érvényes, nem szükséges nyomtatni, az érkezéskor a regisztrációs pultnál elegendő a regisztrált nevet és megjelentek létszámát megadni!!! Már alig várjuk, hogy találkozzunk!

    0,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page