top of page

Kaposvár Showroom

Kaposvár, Fő u. 40.. - KozaricsViktorDress Showroom és Eni Virágszalon

2023. őszén nyitotta meg kapuit a KozaricsViktorDress márka Pécs és Budapest után Kaposváron is!

 

A showroomban csak időpontra fogadunk érdeklődőket, ahol a kaposvári kínálat megtekinthető és próbálható, bérelhető. Természetesen lehetőség van tervezőnkkel, Kozarics Viktorral is személyesen találkozni, amikor további pécsi kollekcióink modelljeiből is választhatsz, valamint egy teljes alkat színelemzés mellett a tervező segít megtalálni, vagy megálmodni az esküvői ruhádat.

BEJELENTKEZÉS

Jelenleg a kaposvári tervezői próbákra telefonon és online rendszerünkön keresztül is tudsz iőpontot kérni, tervezői próbára! Általános esküvői ruhapróbára telefonon tudunk időpontot egyeztetni!A próbák időtartalma 1-1,5 óra.

A tervezői próba kétheti rendszerességgel, csütörtök napokon lesz elérhető, de pécsi szalonunkban szombaton és többi hétköznap is van lehetőséged a teljes kínálattal ismerkedni, illetve találkozni a márka tervezőjével ii - ami csupán 80 km Kaposvártól...

A tervező próba 1,5-2 óra, ami egy stílustanácsadással összekötött elemző próba. A rövid beszélgetés után, és a stílus meghatározását követően megkeressük, ki vagy Te? Mire is van szükséged igazán, és mi jellemez téged, de persze ezek mellett a színeid és alkaltod alapján is visszük a szálakat! Frissítőkkel és kávéval várunk Téged és kísérőidet (maximum 3 fő). Ennek az exkluzív próbának a díja 20.000 Ft. A kaposvári tervezői próbákra a pécsi kollekcióink ruháiból is szemeszgethetsz!

A próba további részleteiről, kérdéseidről egyeztessünk elérhetőségeinken!

Kozarics Viktor 

0036 303304785

Jelentkezz be online rendszerünkben kaposvári ruhapróbára itt!

Íme néhány fotó a szalon hangulatáról és a helyszínen elérhető esküvői ruhák a kaposvári szalonunkból, de ne feledd tervezői próbáinkon a pécsi kollekcióink válogatott 40 ruháját is elvisszük neked Kaposvárra, illetve kérésedre a választott ruhát a próbára leszállítjuk (a képek folyamatos feltöltés alatt): - Ne feledd el megnézni Pécsi kollekcióinkat sem!

ÉRDEKEL A PÉCSI ILLETVE BUDAPESTI SZALONOK KÍNÁLATAIRA IS?  AKKOR NÉZZ KÖRBE WEBOLDALUNKON!

bottom of page