top of page

Részvételi szabályzat

"Bízd ránk magad 2024-ben" kampány

  1. Szervezés és lebonyolítás

 

A kampány  szervezője és adatkezelője a Kozarics Viktor e.v. (7666, Pogány Kossuth Lajos utca 30/a, adószám 69217584-1-22) (továbbiakban: "szervező"), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

 

A kampány lebonyolítója és adatfeldolgozója a Kozarics Viktor e.v. (Pogány, 7666 Kossuth Lajos utca 30/a adószám 69217584-1-22) (továbbiakban: „Lebonyolító”), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

A kampány időtartama alatt a szabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a szervező weboldalán (https://www.whitewedding.hu/).

 

 

2. Részvételi szabályzat

 

A kampányban azok a 18 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, akik​

  • menyasszonyok

  • esküvőjük tervezett dátuma 2024.03.01. és 2024.12.31 közé esik

  • megfelelően kitöltötték a  jelentkezéshez szükséges adatokat

  • teljeskörű beleszólást enged a nagy napjára való megjelenésbe és elfogadja, hogy a megjelenését nem láthatja a nagy napig. teljes mértékben rábízza magát stylist csapatunkra és nem is tekintheti meg az esküvő napját megelőzően

  • nincs jelenleg lefoglalt menyasszonyi ruhája szalonunkban

  • hozzájárulnak, hogy a kampány során készült anyagokat reklám és marketing célokra a szervezők az esküvő dátumától számítva 5 évig felhasználhatja!

  • kb. 4-5 db előre egyeztetett próba (ruhapróba, smink próba, frizura próba) részvételét vállalják!

A kampányban nem vehetnek részt a Whitewedding és az együttműködésben részt vevő partnerek alkalmazottai, valamint azok közvetlen hozzátartozói. Együttműködő partnerek: Mester Luca EV., Forró Édua EV., Pásztor Éva EV.

 

 

3. A kampány ideje

 

A kampányra való jelentkezés ideje 2024. februrá 14. 16:00

 

4. A kampány menete

 

A kampányban azok a menyasszonyok vehetnek részt, akik a whitewedding.hu weboldalán a jelentkezés menüponton keresztül szabályosan jelentkeznek a pályázati kiírásra, 3 db fényképet küldenek e-mailben és elfogadják a kampány részvételi feltételeit.

 

Egy menyasszony csak egyszer jelentkezhet!

 

5. Elbírálás:

 

Kiválasztott menyasszony nyereménye:
- 1 db egyedi készítésű, rá tervezett és készített KozaricsViktorDress menyasszonyi ruha a nagy napra és a kreatív fotózásra (BÉRLÉSRE, nem saját részre)

- 1 db menyasszonyi smink a nagy napra és a styled shooting fotózásra a Mester Make Up jóvoltából

- 1 db menyasszonyi frizura a nagy napra és a styled shooting fotózásra a Forró Édua Hair Szalon jóvoltából
- 1 db Styled Shoot a nagy napot követően az EP photo and film jóvoltából
- 1 meglepetés szolgáltató esküvői csokor és vőlegény kitűző, valamint az esküvőt követő Styled Shoot- fotózás dekorárciója

- Miracles by Nóra esküvői ékszer kiegészítő a fotózásra és az esküvő napjára

 

A elbírlás időpontja:

2024.02.16.

Az elbírásálásban a kampányban részt vevő szervező és a résztvevő partnerek vesznek részt.

 

Eredményhirdetés:

A Lebonyolító a kiválasztott menyasszonnyal az elbírálás időpontjától számított 3 munkanapon belül a jelentkezéskor megadott elérhetőségein (e-mail, telefon) keresztül veszi fel a kapcsolatot.

A kiválasztott menyasszony köteles együttműködni a kampány teljesülése érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a közös munka  meghiúsul, abban az esetben az együttműködő partnerek felé a belefektetett munka és anyagi kár megtésírésére kötelezett.

 

6. A Szervező felelőssége 

 

A Szervező kizárja felelősségét a résztvevők téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából származó következményekről vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében. 

Jelen kiírás a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles, nem minősül szerencsejátéknak.

 

 

7. Vegyes rendelkezések

 

Figyelemmel arra, hogy a promóciós játék online környezetben zajlik, szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a promóciós játékban részt vevők vagy a szervező informatikai rendszerében, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel.


A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra. A kampányban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

 

A kampányban való részvétel önkéntes, de ha résztvevő a jelen zabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a kampányban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.

 

Whitewedding Team

2024.01.01.

bottom of page