top of page

by KozaricsViktorDress

The Mood collection

A kollekció 2022. októberében lett először bemutatva a nagyközönségnek a Budapesti Bridal Fashion Show-n, a Vajdahunyad vára mellett megtalálható Mezőgazdasági Múzeumban. Azóta néhány újabb ruhával bővült a kollekció, és a fotósorozatunk is elkészült!
 

A ruhák pécsi szalonunkban már próbálhatóak, elérhetőek! Pécsi szalonunk mellett pedig a Budapesti WeddingShowroom teljesértékű tagjaként már akár kéthetente, egyeztetett időpontban találkozhattok tervezőnkkel Kozarics Viktorral egy személyes próba keretén, ahol kapszula kollekciónk és már alkalmi ruhák is elérhetőek, valamint az új kollekció és korábbi kollekciók ruháit is szívesen elvisszük budapesti próbáinkra.

Méretes és egyedi készítésre pedig Pécs mellett Budapesteni is van lehetőség a próbák megtartására - WeddingShowroom ad otthont nekünk - Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 szám alatt, egy patináns, kellemes környeztben várunk! ÚJDONSÁG- Már Kaposvár Fő utcáján is találkozhatsz velünk ahol az Eni virágszalon galériáján egy kellemes és otthonos környezetben folyamatosan elérhető kollekciók mellett tervezői ruhapróbákra is van lehetőség kéthetente bejelentkezni!