top of page

2022 KozaricsViktorDress kampány

For Brides who dare...


A 2022 évi esküvői kollekció anyaga már tavaly elkészűlt, saját nagyszabású divatbemutatónk keretében meg is tekinthette a közönség , de egy dolog még váratott magára! Idén először biztosan tudtuk csapatommal, hogy egy külön kampány anyagot szeretnénk készíteni! Miért is?


2021 évben már biztosan láttam a márkán, hogy többet szeretnénk adni adni a menyasszonyoknak, mint egy esküvői ruha! Aki találkozott már velem (Viktorral), tudja, hogy az első esküvői ruhapróba másról szól mint bármelyik másik szalonban. Mindegy, hogy bérlésbe, vagy készítésben gondolkozik valaki - vagy akár még nem is tudja miben is gondolkozzon - az biztos, hogy keresi az útját. Az én feladatom, pedig az, hogy utat mutassak neki! Nem a véleményemre kiváncsiak a menyasszonyok, és nem is szeretem azt megmondani, hisz nem fontos! Én az útkeresésben először igyekszem megtalálni a NŐT, és saját magát... aztán jöhet a ruha is... az már egyszerű feladat!


A kampány filmünkben szerettem volna ezt az érzést megmutatni, átadni. A KozaricsViktorDress márka azoknak a menyasszonyoknak szól, akik saját magukat keresik egy ruhában, és nem jelmezt szeretnének viselni, és nem is megfelelni kívánnak másoknak. Az a boldog és ragyogó menyasszony, aki szereti magát, aki magát látja vissza legszebb valójában a tükörben, és az esküvőn.


Néhány fotó is készült, de úgy gondolom a film magáért beszél, természetesen a cikk végén megmutatjuk ismét a "hogyan készült" részeket is. Szeretném megköszönni a stábnak, akik már régóta mellettem állnak és segítenek, bíztatnak!


KozaricsViktorDress - for brides who dare


A kampányanyagunk fotóit itt láthatjátok:




Köszönet a teljes stábnak:


Foto, film: Pásztor Éva- EPPhoto és Film - http://epfotoesfilm.hu/

Smink: Mester Makeup- Mester Luca MUA - https://www.mestermakeup.com/

Dekor, design: Dekowishco - Schnell-Muszti Anita- https://www.dekowishco.com/

Modell: Hunyadi Donatella - https://www.instagram.com/donatellahunyadi/





Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page