top of page

Bohémian Minimalism

Letisztult, elegáns, modern és nőies! Kissé rendhagyó is lehet, mégis menyasszonyos... Fotózáson jártunk!


Egy szép téli napon keresett meg Lukács (Phoenix) Dániel mint filmes, pár inspirációs kép kíséretében. Letisztult, modern, minimál dekorációt tartalmazó képet vázolt fel nekem az víziójáról. Közös ötletelésbe kezdtünk, vajon kinek lehetne kedve egy fotózás erejéig csatlakozni, de főként, hogy ki az, aki beleillik ebbe a stílusba?


Modell, helyszín, dekor, torta, smink, haj, na és a fotós! Hát nem egyszerű, mert ha esküvőről beszélünk, még mindig sokmindenkinek a habos-babos jut eszébe. Nem lesz kevés amit szeretnénk? NEM!!!! Biztosan nem...


Kincső Virágot DonDani már kiszemelte magának, szerette volna elkapni régóta egy fotó vagy film-sorozatra. Igent mondott, le is utazott Budapestről hozzánk. Fotósként Gróf Andrási Máté képvilágát tudta Dani elképzelni ehhez a sorozathoz. A tortáslány, mint friss hús az esküvői szakmában, erővel és lelkesedéssel teli, ízlésvilágában és munkájában pont ezt képviseli, az egyszerűséget. Vírus ide vagy oda, Alex a hajak mestere lett a jelöltünk, de végül beugrósunk helyette karantén kötelezettsége miatt Patrícia lett. Smink esetén bíztunk Brigi tehetségében és elhivatottságában, nem bántuk meg... Na de a nagy kérdés, hol? Márciusban még hűvös van egy szabadtéri fotózáshoz, és a minimál design most pláne a Bohém vonallal együtt téglafalat jelentett számunkra, nemrég fotóztunk az újonnan készülő Üvegház környékén, de most be is kellett jutni! Téglafalak, üveg kazettás ablakok, sok fény és beton alap. Szuper lesz! Alexis aki az Üvegház üzemeltetése mellett már régóta készíti esküvői dekor-design és virágos kreációkat - na vele két legyet ütöttünk egy csapásra.


Időben kell kezdeni mindent, a szervezés, összeegyeztetés sok idő, na meg ennyi embert, szolgáltatót összeigazítani nem egyszerű! Hétről hétre készültünk, letisztult minden részlet, a résztvevőink átérezték és magukénak is érezték már az elképzelt koncepciót. A napot vártuk már csak, de nagyon! Kell a kimozdulás télen, nem csak a hideg miatt hanem a konfort zónánk szélétől még 2-3 lépés is legalább kell... néha... vagy gyakran...


Lehet ezt húzni, és ragozni, de a fotók és a film mindig beszédesebb, meg persze mindenki a végeredményre kíváncsi, és lehet jobb is. Sokat mókáztunk, mint mindig, de erről ennyi elég is.


Jöjjön a film Weddings by Dániel Lukács elmesélésében:


Most következzenek a fotók, Máté kameráján keresztül láthatjátok a Bohém világunkat:

Akik elkövették:Kattintsatok a nevekre, az instagram oldalakra juttok el, és kövessétek is be őket!Pár werk fotó, azért mert ezt mégiscsak látnotok kell, kommentár nélkül:


Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive