top of page

Budapesti próbanapok- Pop-up store

Különleges 3 napos alkalom, Budapesten elérhető a teljes esküvői kínálatunk 2021.04.29-05.01 között


MÁR RÉGÓTA SZEMEZEL ESKÜVŐI KOLLEKCIÓNK MESÉS DARABJAIVAL? NEM PÉCSETT, VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ, EZÉRT NEHÉZSÉGET OKOZOTT A PRÓBÁRA VALÓ LEUTAZÁS?

MOST ITT A REMEK LEHETŐSÉG, OLVASD TOVÁBB...Szalonunk Pécsett található meg már több mint 10 éve! Országszerte érkeznek hozzánk esküvőre készülő menyasszonyok, amiért nagyon hálásak vagyunk, van aki 6-7 órát is utazott, hogy ellátogasson hozzánk! Budapesten rendszeresen tartunk méretes ruhapróbákat, de első alkalommal ez idáig Pécsett találkohattunk, mert itt volt elérhető a teljes kínálat!


JÓ HÍRÜNK VAN!


2021. április 29-től, csütörtöktől 3 napra a teljes kínálattal pop-up store jelleggel egy gyönyörű pesti loft lakásban találhattok meg minket, ahol időpontra érkezve természetesen a teljes esküvői ruha kínálat elérhető és próbálható lesz! A helyszínen bérlés opcióra és egyedi ruha készítésre is lehetőségetek lesz! Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat? Ráadásul most Kozarics Viktor tervezőnk is részt vesz a próbákon és tanácsaival segít a választásban! Talán még ezen kívül is tartogatunk meglepetéseket számotokra!


Inspirációként néhány fotó legújabb kolleckiónkból. Az összes kollekció képanyaga weboldalunkon elérhető:
BIZTONSÁG

Természetesesen a biztonság a legfontosabb! Kollégáink mind átestek az oltáson, de emellett is különösen vigyázunk rátok. Figyelve a szabályok betartására és a hygiéniára, maximum 2-3 fő kísérővel várunk Titeket!

Méltó körülmények között, egy luxuslakás hatalmas terében, 110 m2-en várjuk az esküvőjükre készülő menyasszonyokat.

Kézfertőtlenítőt és maszkot is biztosítunk számotokra, meg persze kávéval, frissítővel várunk Benneteket, gondolván azokra is akik nem Budapesten élnek, szintén vidékről érkeznek majd hozzánk...


Elegáns környezetben várunk titeket Budapesten is:Egy időpontra csak egy ügyfelet tudunk fogadni, így a lehetőségek száma korlátozott a három nap során! Elsősorban most a 2021 évben tartandó esküvőre gondolunk, de természetesen bárki jelentkezhet, akár már 2022 évi esküvőre tervezve!HOGY FOGLALHATÓK IDŐPONTOT A BUDAPESTI PRÓBÁRA 2021.04.29-05.01 KÖZÖTT?


Amennyiben érdekel ez az egyedi és kihagyhatatlan lehetőség, most nem online időpont foglaló renszerünket használd, hanem hívj fel minket és egyeztess időpontot velünk: 00 36 30 330 4785, vagy írj nekünk üzenetet az info@whitewedding.hu e-mail címre, illetve instagram vagy facebook oldalunkon keresztül, hagyd meg telefonszámod és visszahívunk egyeztetésre!

Ezt követően e-mailben minden részletet (pontos időpont, cím, a próba részletei, praktikák...) elküldünk neked!


HOGYAN TOVÁBB A PRÓBA UTÁN?


A próbát követően - még ha addig nem is- tudni fogod, hogy mit szeretnél, akár bérlésben vagy készítésben gondolkozol. Egy árajánlatot készítünk számodra rögtön, vagy későbbi egyeztetést követően! Amennyiben elfogadtad ajánlatunkat, akkor további egyeztetések következnek, ezt főként az online térben, majd döntésedtől függően folytatódnak a találkozók! Minden esetben szerződést kötünk, valamint a bérleti vagy készítési díj 50%-nak megfizetését kérjük tőled, és így tovább:


Bérlés esetén, az esküvőd előtt 1-2 héttel van lehetőség egy igazítós ruhapróbára, cipővel, kiegészítőkkel már együtt, ez Pécsett, vagy Budapesten történik (ahogy neked is megfelelő), majd az esküvő előtt az elvitel, ez pedig az igazítós próba függvénye, Budapesten, vagy amennyiben több időt, vagy összetettebb feladatot igényel a dolog, lehet hogy pécsi elvitelt kérünk, ennek a módját későbbiekben, ruhaválasztástól függően pontosítjuk időben veled!


Méretes készítés esetén, egy kollekcióból választott ruhát, vagy egyedi elképzeléseid szerinti ruhát készítünk neked! Szerződéskötés, online egyeztetéseket követően méretvételt is tartunk, majd több találkozó következik. A méretes próbák száma általában 2-4 alkalom a ruha teljes befejezéséig, ezeket a próbákat igényeid szerint Budapesten, vagy Pécsett tartjuk! Az utolsó, azaz elviteles próba Budapesten, vagy Pécsett történik, feladattól függően! A célunk az, hogy az alkotás az esküvő napján tökéletes legyen, varrónőink szorgos kezei, a műhelyfeladatok miatt, ha összetettebb az esküvői ruha, lehet hogy arra kérünk, Pécsett tartsuk meg az utolsó próbát! Pécsett élünk, szeretjük mediterrán városunkat, hidd el te is megkedveled, újra és újra szeretnél minket meglátogatni!


HOL TUDOD MEGTEKINTENI A TELJES KÉSZLETET?


Weboldalunkont az esküvői ruhákat kollekciókba rendezve találod meg a következő linkre kattintva: https://www.whitewedding.hu/eskuvoi-ruha


Segítsd kérlek munkánkat azzal, hogy átnézed és kiválogatod a számodra kedves darabokat! A próba speciális, lehet hogy olyan fazont, ruhát is próbáltatunk veled, amire nem is gondoltál. Cél hogy megtaláljuk azt a ruhát, vagy fazont, csipkét, hangulatot, ami téged tükröz, és jól érzed magad benne! Kérjük, hogy nyitottan érkezz, hisz akár meglepetésekre is számthatsz, a tükör beszédes, látni és érezni fogod, hogy számodra mi a tökéletes. Add át magad az érzésnek! A próba nálunk élmény, de ezt nemsokára te is megtapasztalhatod!


Maradt még kérdésed, ne habozz írj nekünk az info@whitewedding.hu címre vagy hívj a 00 36 30 3304785 telefonszámon.


Várunk szeretettel:

Kozarics Viktor tervező és a Whitewedding csapata


Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page