top of page

Esküvőszervező képzés 2022 Pécsett és online is!Pécsett személyesen is részt vehetsz a képzésen, és online csatlakozási lehetőség is van! Neked melyik lehetőség tetszik?


Jó helyen jársz! Én Kozarics Viktor vagyok, több mint 15 éve esküvőket szervezek Pécsett és környékén, valamint Dél-Dunántúlon. Az Enchantée Esküvő-Rendezvényszervezés, Virág és Dekorációs cég vezetője vagyok, több mint 500 esküvővel a hátam mögött! Öt éve indítottam el saját tervezésű esküvői ruha kollekcióimat is KOZARICSVIKTORDRESS néven, ami Pécsett a Whitewedding Szalonban érhető el. A képzés anyagát teljes mértékben én dolgoztam ki, semmilyen száraz és unalmas dologgal nem fogsz találkozni, és nem is kérünk számon semmi "tankönyvi" tudást! Én nem lexikális tudással szeretnék esküvő szervezőket képezni, célom az, hogy aki nálunk végzett, magabiztos alapot kapjon, és ha bárki megkérdezi, hogy szerezte az alapokat, mindketten büszkén állhassunk ki egymásért és magunkért is!


A képzés 4 napján egész nap beszélgetünk! IGEN! BESZÉLGETÜNK, és nem pedig csak szórom a száraz anyagot, mert abból semmi hasznos nem keletkezik!


Mit is ígéretek akkor mégis?

Hát azt, hogy jó pap holtig tanul, és mindig van új a nap alatt! Az biztos viszont, hogy az a bázis-tudás amire építhetsz, az nem fog változik. Több száz példát gyűjtöttem össze, és azt tárom eléd, ami az én sikerem és néha az én kudarcom volt az eddigi pályám során!


10 éve már, hogy nem csak esküvőket szervezek, hanem át is adom a tudást. Folyamatosan aktualizálom azt a közel 300 oldalas írásos anyagot, amit átadok az esküvőszervezés szerelmeseinek...


Az esküvőszervezés klasszikus ismeretei mellett bepillantást nyújtok azokra a területekre is, ami fontos ahhoz, hogy megálld a helyed! Gasztronómia, esküvői ruha, virág és dekor témakörök mellett a marketing és a kockázat managent területére is elkalandozunk... Vállalkozás indítása? Mi kell ahhoz hogy elkezd, mik az aktuális lehetőségeid és mit javaslok én akár személy szerint neked? Ezekről a témákról mind beszélgetünk, ezért is nagyon aktív 4 napra számíthatsz!


A képzés interaktív, és mindig az aktuális csapathoz igazodik! Örülök a sok kérdésnek, sőt!


Idei újdonság, hogy partnereimet, is rövid beszélgetésekre bevonjuk az előadás sorozatba. Fontos azt hogy egy esküvői szolgáltató szempontjából mitől jó egy szervező! Egy fényképész-filmes, egy dekoratőr, vagy egy étterem/catering cég részére nagyon fontos a szervezővel való tökéletes együttműködés, Ők vajon hogy látják ezt?


Tényleg ezzel foglalkoznál! Szeretettel várlak, ha még a tervezés szakaszában vagy de akkor is ha már aktív szervezőként megismernéd az én módszereimet...


"A magabiztosságnak belülről kellene fakadnia, a szívünk legmélyéről, nem pedig kívülről, az általunk birtokolt dolgok mennyiségéből."Egy rövid videó következik, hátha kedvet kapsz méginkább!Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page