top of page

Móni Stáb elstartol!

Mi ez a Móni stáb?????? Mit akarnak ezek? Mindent letisztázunk! Ugye téged is érdekel?! Négy sztori 4 emberről, és a véletlenek egybeeséséről!

 

Minden egy szép kora őszi napon kezdődött! Egy telefonhívással...

Vincze Brigitta hívott a Pécsi Balett-től, hogy bla-bla-bla 60 éves lesz a Pécsi Balett és egy különleges, egyedi fotósorozatot szeretnének a 2021 tavaszán megjelelő könyvbe, és itt rám gondoltak, mit divattervező, hátha hozzá tudok járulni pár szép költeménnyel... főleg a táncos lányoknak, és főleg esküvői és letisztult vonalon! Hát eddig minden passzolt!

Forró Édua érdemes művésznővel már gyűrjük az ipart közösen pár éve, itt is összefújt minket a szél!

Borbás Betti fotósunk műtermében én már korábban jártam, más fotóssal, de az egy hetes fotózás első napján, vele is talákoztam. Két perc alatt szimpatikus lett. Láttam pár kattintás eredményét a fényképező gép kijelzőjén és láttam hogy jó lesz ez. :)


Egy hétig dogloztunk, tényleg keményen! Szombatig minden táncost megfotóztunk, én kisebb nagyobb kihagyásokkal voltam jelen, más forgatások miatt, főként szerdán nem tudtam jelen lenni.


Elérkezett a Szombat, már mindenki fáradtan, de még mindig lelkesen. Megbeszéltünk, hogy este le kell ezt a sorozatot zárni, így lesz kerek a történet. Dávid lett az utolsó táncos, akit lencse végre kaptunk, már vele kezdtük a mókázást- nem mintha az egész hét nem lett volna vidám! Szólt a zene hangosan, hagytuk egymást alkotni, segítettük, inspiráltuk egymást, valahogy látható volt hogy minden gördülékeny... Közös csoportfotót is szerettünk volna, meglett! Jól sikerült, nem publikus :) Talán egyszer egy óriásplakáton találkozhattok vele, vagy április elsején... talán...

Remek zárás után mind éreztük, hogy ez egy különös csillagállás eredménye lehet, fesztelenűl tudtunk együtt lenni, minden intrika és félelem nélkűl!


Ámen (mondta templomos PK-Kati)


Pár werk fotó, azaz hogyan készült, az eredményről szintén később, a könyvbemutató után beszámolunk:
A MÓNI STÁB NÉV EREDETE:

Talán nem kéne mindent elárúlni, mert mindig kell valami titokzatosság a történetben. Kócsy Mónika balett táncos keresztneve adta a kezdetet, és hát valahogy mindenki Móni lett... különböző változatokban használjuk egymásra még ma is, de végül lett egy messenger csoportunk MÓNISTÁB névvel... Így lettek a Mónik, Mónikák... néha Fotós Móni, Futós Móni vagy Pinkes Móni, meg Bajusz Móni, meg Fodrász Móni... meg ahogy jön!!!


Remek kezdetet követett számos, más találkozó is:


Hosszú lesz ez az írás, de igyekszem tényekre törekedni, mert kisregényt lehetne írni már, az elmúlt alig fél évünkből!

Lényeg az hogy egymásra találtunk, mint kiskutya a rongybabára! Szeretünk együtt lenni, nevetni, őszintén beszélgetni, és főleg sokat és nagyon lazán mókázni, meg Mónikázni!


Volt itt már Grincs projekt karácsonyi partival! Zöldben úszott minden!Fotóztunk újabb balettos párost egy dögös vörös ruhában! Edina és Szilárd sorozata következik:

Legutolsó közös munkánk, egy tagunk hivatalosan engedélyezett távollétével, és egy levelező tagozatos Mónistáb taggal pedig idén januárban történt... Jókedv, kacagás megvolt, és hát az eredmény is, erről pár fotót mutatnánk nektek! Kicsit hideg volt, főként a jeges szél nehezítette a munkánkat, néha pedig könnyítette, hisz röppent a szoknya... feljebb is mint gondoltuk! Nézzétek meg szelíd amozonunk harcát a széllel a téli tájba, Pécs- Mecsek hegyodalán. Levelező tagozatos Mónink élvezte a fotózást- alias @artislove - néven találjátok például instagrammon is meg - mert a művészet szerelem, meg az Artislóvé :) #artislovephoto. ZsuzsiMóni fotós, de most a kamera másik végére állt a kedvünkért.

Végül pedig összefoglalnám, mit is szeretnénk MI!


Semmi konkrétat, semmi feszkót, de mindennek szívesen állunk elébe, amihez egy beauty (szerk.- bjúti) csapat kellhet! Egy sminkes, egy fotós, egy stylist- tervező, és egy fodrász sok mindenre képes! Ha együtt lehetünk és szívünkhöz közel áll a téma, bármikor kaphatók vagyunk egy közös munkára! Kereshettek minket bátran, vagy majd keresünk mi TITEKET! :)Így jött a következő jótékonysági ötletünk is:


Karácsony előtti találkozónkon szóba került, milyen nehéz most Covid idején nekünk, már majdnem sajnálni kezdtük magunkat, amikor rájöttünk, nincs miért panaszkodni, de talán van akinek lenne...

Ismeretségek alapján jutottunk el egy lakásotthonig, ahol 8, most már 11 lányka él, 11-18 éves kor között! Mit is adhatunk nekik, egy vidám egész napos fotózáson kívül? Nem is szeretnénk mást talán... Ez esetben a stáb levelező tagokkal szintén bővül, mert ételekkel, sütikkel és dekorációval is készülünk...

A Covid és karantén miatt ennek a közös élmény napnak még nincs biztos dátuma, de garantáljuk, hogy beszámolunk nektek!


Folytatás következik... Megígérhetjük!


Mónistáb:


Kattintós Móni: Borbás Betti

Pinkelős Móni: Vincze Brigitta

Hajazós Móni: Forró Édua

Ruházós Móni: Kozarics Viktor
Comentários


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés