top of page

Bízol az ösztöneidben? ..és a miénkben? - 1. Vlog

Néhány nappal ezelőtt összeült a Tágra zárt szemek csapat, és számba vettük a jelentkezőket! Mindenki nagyon izgatott volt, hogy kik jelentkeztek!


Fontos volt a fotó is amit a jelentkező menyasszonyok küldtek, de sokat számított az is hogy ki, mit írt le magáról, mit árult el nekünk a tervezet esküvőjéről! Biztos közhely, de nagyon nehéz volt leszűkíteni 5 főre a jelentkezők listáját, de sikerült...


Készült egy rövid (nem is annyira rövid) vlog- azaz video blog bejegyzés is, ezt meg is tekinthetitek!


Célunk az, hogy megtaláljuk az a hölggyel, aki tényleg bízik nem csak a mi ösztöneinkben, hanem saját magában is annyira, hogy szó szerint karjainkba vetve magát készüljön élete valószínűleg eddigi legfontosabb napára!

Egy blog sorozatot szeretnénk ezzel a mai naptól indítani, ahol majd láthatjátok a kiválasztott menyasszonyunkat is, beszélni, akár félelmeiről, akár a próbák folyamatairól, majd természetesen a végeredményt is megmutatjuk, de erre még várni kell..


Kövessetek minket és lessetek be a kulisszák és menyasszonyunk készülődésébe!


Videó: #Epphotoandfilm I Pásztor Évi STÁBUNK: Fotó és Videó: Pásztor Évi I EP photo and Film Ruha: Kozarics Viktor I #kozaricsviktordress Smink: Mester Make Up Haj: Forró Édua Hair Dekor: Dekowishco

Comentarios


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page