top of page

Tágra Zárt Szemek A NAGY NAP Fánival!

Íme a fotó és film anyag valamint a rövid beszámoló az esküvő napjáról és az azt követő fotózásról, ahol már Zsombor a vőlegény is csatlakozik hozzánk!


Erről írni tényleg vétek, nem is lehet szavakba Önteni, de Pásztor Évi a filmmel mindent elmond!

Reggeltől izzott a levegő, Fáni egyre jobban került bele érzelmileg a nagy pillanatba és délután pedig már az esküvőbe! Úgy érzem jó döntés volt, hogy délben felöltöztettük, így nem vettük el a ráhangolódást és az első találkozás élményét a vőlegénnyel, na és persze a szertartás megható pillanatait sem. A reggeli készülődés után a ruha feladása és a kiegészítők következtek a szalonban. Fáni már beszélni sem tudott szinte, és hát elérkezett a pillanat! Könycseppek, és érzelmek törtek ránk, és csend volt...


Jött az édesanyja és a tanuja is az öltözést követő pillanatra, durrant egy pezsgő és amikor felocsúdtunk mind, már indulni is kellett a fotózásra.


Mit írhatunk összegzésként? Fantasztikus élmény volt és nagyszerű embereket ismertünk meg! Megtisztelő a bizalom amit kaptunk és hogy részesei lehettünk nem csak az esküvőnek, hanem az egész időszaknak...


Most először a film, ahol a NAGY PILLANAT ÉS A FOTÓZÁS is látható lesz! A bakiparádét persze majd külön érdemes végignézni a végén :)Fáni pillanatai az egész napos készülődésről, a nagy pillanat, és az azt követő percek:A kreatív fotózást kb. két héttel az esküvőt követően tartottuk meg. A régi márványbánya helyszíne tökéletes választás lett az egész koncepcióhoz. Még nem volt vészesen hideg, de a végén tüzet is gyújtottunk! Itt már szerves és meghatározó személyként csatlakozott hozzánk a vőlegény is! Persze az esküvős szettjét is már korábban egyeztettük, és nem volt idege számunkra, de számára biztos nem mindennapos dolog egy fotózás! Nem jó, hanem remekül vette az akadályokat! Nagyon jó kis páros Fáni és Zsombor: