top of page

Leleplezzük a választottunkat! TZSZ (Tágra Zárt Szemek)

Kiváncsiak vagytok, hogy zajlott a válogatónk, és végül kit választottunk? Pásztor Évi filmesünk 5 perben összefoglalja nektek, hogy alakult a keddi találkozónk a 4 menyasszonyunkkal, akivel személyesen is lehetőségünk volt megismerkedni... Ezúton is köszönjük minden jelentkezőnek a bátorságot és a bizalmat! Sajnos sok esetben a dátum már meghatározó volt, és nem juthattunk vele a személyes találkozóig... :(

A kiválasztott 4 menyasszonyunknak pedig külön köszönet, hogy időt szántak ránk! Na hát ott kezdődtek a bajok, tényleg mind a négyüket válaszottuk volnak izagából... de csak egy valaki lehetett! Minden jelentkezőnket már kiértesítettük, egy kis ajándékkal is kedveskedve!


Te bevállaltad volna? Nyertesünk nagyon örült, video üzenetet is küldött, a film végén azt is megnézhetitek!


Nem tudod miről szól ez a projekt? Itt tudsz előző cikkünkról olvasni: ÚJRA Tágra Zárt Szemek kapmány - azaz bíz meg bennünk vakon!

Megnéznéd, hogy 2 éve Detti választottunknak hogy alakult a nap napján történő leleplezés a tükörrel szemben? Erről pedig itt olvashatsz: Detti nagy napja vlog- és a könnyes szemű stábunk!


Következzen a 2022 évi válogatónkról készült film:

Szóval te lennél ennyire bátor? Nem? Sebaj, egy esküvői ruhapróba nálunk hasonlóan zajlik mint a Tágra Zárt Szemek kampányunk esetében majd, csak mindent láthatsz, ott viszont nem mi döntünk, hanem TE. A próba során rávezetünk és megmutatjuk neked, mik a lehetőségek számodra, milyen keretek között mozoghatsz! A döntés a Tiéd, és neked kell kimondani, melyik ruhában érzed magad leginkább önazonosnak és melyikben látod magad szépnek... Az odavezető útban segítünk és utat mutatunk! Fontos számunkra, hogy nem csak a választás, hanem az oda vezető út is élményekkel teli legyen.

A Tágra Zárt Szemekben egy kis csavarra, de ugyanezt próbáljuk elérni, mindezt vakon bízva magunkban is!


Kövesd Te is figyelemmel, hogy alakulnak majd menyasszonyunk próbái, találkozói és természetesen végül az esküvő napja és a styled shoot napja is!


Ha teheted kövess minket instán és facebookon is (a linkre kattintva insta oldalainkat találod):


Weboldalaink:

Smink: Mester Makeup- Mester Luca MUA - https://www.mestermakeup.com/

Virág, dekor: Dekowishco - Schnell-Muszti Anita- https://www.dekowishco.com/

Foto, film: Pásztor Éva- EPPhoto és Film - http://epfotoesfilm.hu/

Fejdísz: MiraclesbyNora - https://www.facebook.com/miraclesbynora/

Ruha és ötlet: KozaricsViktorDress- Whitewedding- Kozarics Viktor (már itt vagy :) )

Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page