top of page

Detti a Tágra Zárt Szemek menyasszonyunk NAGY NAPJA...

Az alapok, miről is szól ez a projekt:

Tágra zárt szemek projektünkben egy menyasszonyt kerestünk, aki elég bátor, és bízik bennünk! Vállalja, hogy esküvői ruháját, sminkét, frizujárát és a csokrát is mi készítjük el, úgy hogy nem láthaja csak az esküvője napján! Dettire egy hosszadalmas válogatás után találtunk rá, Őt igazából nővére jelölte, így csak a válogatón tudta meg, miért is érkezett hozzánk! Szinte rögtön igent mondott, és végül Őt is választottuk a következő körben! Korábbi blogcikkeinkből láthatjátok az előzményeket, itt most az esküvője napjáról számolunk be, egy nagy és közös utazás majdnem végéről! Olvassátok szeretettel!


Nagy izgalommal, de tényleg nagy izgalommal vártuk ezt a napot! Augusztus 29-én reggel mind úgy ébredtünk - és talán Detti is - hogy már több mint fél éve ezt a napot várjuk! Biztosak voltunk abban, hogy Detti tökéletesen elégedett lesz, talán nem is lehetett máshogy hozzá állnunk, hisz magunkban kellett hinni, Dettinek meg bennünk! Jelenthetem, hogy a végeredménynek nagyon-nagyon örült, és alig jutott szóhoz! A végén még egy kis meglepetés is várta menyasszonyunkat, mert anyukáját, tesóját és barátnőjét is meghívtunk az első pillanat utáni kis pezsgőzésre...

Beszédes képek és a végén a film is segít belelátnotok ebbe az igazán csodás napunkba!

Volt izgalom, és voltak könnyek is többször is, többünknél is...


Szerettel dolgoztunk, és örök emlék marad egy életre nekünk is!


Folytatás következik, hisz a styled shoot fotózásunk - ahol már a vőlegény is részt vesz- nemsokára következik! Annyit elárulhatok, hogy az is remek nap volt, élményekkel! Hogy csavarjunk a szálakon ismét, ennek a témájáról a pár szintén nem sejtett semmit :)


Fontos kiemelni, hogy igaz a ruha sokszor mindent visz, de itt csapatmunkáról beszélünk! A smink, a haj és a csokor mellett a kevésbé "látványos" háttérmunkát is el kell végezni, és ezen múlik, hogy a munkánkat hogy látjátok meg a médiákban! Pásztor Éva, az EPPhoto és Film szíve lelke, a csapatunk fő mozgató rugója volt, és lesz is sokáig még! A legnagyobb munkát ebben a projektbe Ő tette bele, a promo filműnktől egészen a styled shoot fotózásig! Hálás köszönet a munkájáért, mert nélküle mi sem lennénk itt, és csak beszélhetnénk az egészről!

Persze Évit meg mi támogattuk, hogy jó filmeket és fotókat készíthessen, hát mit ér egy ilyen cikk majdnem vége, ha nem mutatjuk be a csapatot is nektek???


Tágra Zárt szemek profi stábja:


Smink: Mester Makeup- Mester Luca MUA - https://www.mestermakeup.com/

Virág, dekor: Dekowishco - Schnell-Muszti Anita- https://www.dekowishco.com/

Foto, film: Pásztor Éva- EPPhoto és Film - http://epfotoesfilm.hu/

Ruha és ötlet: KozaricsViktorDress- Whitewedding- Kozarics Viktor


Ha 2022-ben Te is szeretnéd, hogy mi tervezzük meg megjelenésedet álmaid nagy napjára, akkor itt a lehetőség, jelentkezz ide kattintva!
Fotó összefoglaló, ahol az érzelmeket nagyon jól megmutatják a képek:


Itt pedig az előzményekről olvashatsz valamint vlog-videoblog filmeket is megnézheted:


Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés