Megmutatjuk, hogy álmodtuk meg mi! Tágra zárt szemek - Detti és párja, ahogy mi látjuk Őket!Ráhangolódás:


Nagyon bizonytalanul alakult a fotózás a korona helyzet és fotós-filmesünk, Évi betegsége/influenzája miatt, így utolsó pillanatokban döntöttük el, hogy megtartjuk a kitűzött dátumon a forgatási napot! Mindenkit megkérdeztünk, de mindenki beleegyezett és támogatta, hogyne halasszuk el...


Mivel hétfőre tettük a fotózást, így külön nehezítő tényező volt, hogy 2 hétvégi nap maradt az előkészületekre, elszeparáltan ami a koncepció kidolgozásának apróbb részleteit lehetetlenné tette, így mi is bíztunk egymásban és az alap meghatározó jegyeket felhasználva készítettük elő a fotózást. Ani, azaz csapatunk dekoratőre, szuperet alkotott :), ezt a fotókon is láthatjátok majd...


A koncepciónkról:


A fotózást koncepcióját a minimalista, elegáns, városi jelzők határozták meg. A helyszín kiválasztásakor fontos volt a természetes fény és a letisztult közeg, a stúdió (Inverz) kazettás falkialakítása pedig a város mérnöki vonalait, jellegét jelenítette meg. Fontos volt, hogy a kialakított helyszín után ténylegesen is bevigyük a párt a városi közegbe, tartva a minimalista, letisztult vonalat. Urbán, egyszerűen csak ezt láttuk magunk előtt közösen, a párhoz is nagyon illett!

Aki végig követett minket, vagy az esküvő napján készült sminket, csokrot figyelte, észreveheti, hogy most egy kicsit másban gondolkoztunk!


Itt már nem volt titok, mégis nagyon izgult, Pásztor Évi így látta ezt ezen a hétfői napon:


Detti nagyon profin vette a fotózást és bármennyire is izgult nagyon ügyes volt. Nagyon jó érzés volt, hogy teljes bizalommal volt felém, felénk és mindenben partner volt, ahogy a párja Norbi is, akinek külön gratuláció és hatalmas elismerés, hogy ilyen alázattal és pozitív hozzáállással állt hozzánk és a fotózáshoz is. Azt pedig kifejezetten jó volt látni, hogy teljes váll szélességgel támogatta a Dettit nemcsak a fotózás de az egész projekt során.Nagyon jó volt velük dolgozni, hihetetlen kedvesek, szerények és alázatosak.


Biztosak vagyunk, hogy jól döntöttünk, sosem felejtjük a találkozókat, a pillanatokat, és az élményt, amit adhattunk, de kaptunk is!


Ölel Titeket, a Tágra zárt szemek csapata:


Ani, Édua, Évi, Luca és Viktor
Jöjjenek a képek:


A csapat munkája arról is szólt, hogy megmutassuk, hogyan készül fel egy menyasszony, ezért a fotózás kulisszatitkaiba is betekintést engedünk- komolyabb és mókásabb pillanatképekkel is- de csak pár fotó erejéig, mielőtt jönnének a kreatív fotózás képei!


Most pedig szeretnénk megmutatni nektek a végeredményt, persze ennél sokkal több képkocka készült, közel 200 fotó, de Évi válogatása, az Ő kedvencei következnek! Úgy gondoljuk, hogy sikerült olyan határokat feszegetni Dettinél és Norbinál, amivel a maximumot tudtuk kihozni a helyzetből, és lehetőségekből, mind ezt úgy, hogy mi magunk dönthettük el, milyennek is látjuk a párt, és közben próbáltunk felhőtlenül élvezni az egészet, és alkotni...


Detti visszajelzéséből biztosan lehetünk benne, hogy sikerült :) Köszönjük!!!Tágra zárt szemek projektünk szakemberei, és elérhetőségeik:


Foto és film: Epphotoandfilm - Pásztor Éva

Smink: MesterMakeUp - Mester Luca

Haj: ForróÉduaHairstylist - Forró Édua

Dekor, virág: Dekowishco - Schnell Anita

Ruha, ötlet: Whitewedding by KozaricsViktorDress- Kozarics Viktor


Facebookon, és instagramon is megtalálhattok minket, ha tetszik a munkánk, kövessetek minket!ui: Vajon legyen még ilyen? Írd meg nekünk, te szívesen részt vennél e egy hasonló merész vállalkozásban, menyasszonyként?


Következő írásunk...