top of page

Menyasszonyi ruha kiárusítás!

Csapj le a kiárusítás darabjaira november 24-25-én! Gyere el belvárosi szalonunkba, és nézz szét a korábbi évek Kozaricsviktordress és Agnes Bridal kollekció darabjai közt!


Kiárusítás időpontja: 2022. november 24-25.

Időpontfoglalás szükséges +3630/330-4785 telefonszámon!

Helyszín: 7623 Pécs, Rákóczi út 8.

Fogd és vidd, tehát félre semmit nem teszünk!Mennyi idővel készüljek?

A menyasszonyi ruhapróba időtartama ez esetben maximum kb. 30-60 perc! Kérjük, ezzel az idővel tervezz! Amennyiben klasszikus ruhapróbára szeretnél jönni (stílus meghatározással, másfél órás időtartam, meglévő és új kollekciók, egyedi tervezés esetén), akkor ne ezt a próbát válaszd! Ez most tényleg a korábbi kollekciókról és a kiárúsításról szól!


Mit tartalmaz az akciós ár?

A RUHÁK VÁSÁRLÁSI ÁRA A RUHÁK IGAZÍTÁSÁT, JAVÍTÁSÁT NEM TARTALMAZZÁK, ILLETVE KIEGÉSZÍTŐKET SEM (FÁTYOL, ÖV...)! A VÁLASZTOTT RUHÁT RÖGTÖN FIZETNI ÉS ELSZÁLLÍTANI SZÜKSÉGES! A RUHÁKHOZ KÜLÖN FEHÉR RUHAZSÁK 6.000 FT/DB ÁRON VÁSÁROLHATÓ!


Ami még fontos:

A próbán az alapozó és rúzs használatát kérjük, kerüldd el!

A próbára nem szükséges kiegészítőt hozni, de pánt nélküli, vagy levehető pántos melltartó fehér, vagy test színben mindenképp praktikus!

A próbára maximum 2 fő kísérővel érkezhetsz!


Melyik esküvői és alkalmi ruhákat érint a kiárúsítás?

3 kategóriába sorojuk majd a megvásárolható ruhákat, Agnes Bridal kollekció (klasszikus vonal)140-200.000 Ft) - kb. 20 ruha, korábbi egyéb márkáink nagyon kedvező kárúsítása 50 db ruha (40-120.000 Ft között) valamint KozaricsViktorDress mintaruhák szezonvégi kiárúsítása ami több kollekciót is érint ( 200-350.000 Ft között).


Mikor és hogy kell fizetnem?

A KIÁRUSÍTÁS KERETÉN BELÜL KIZÁRÓLAG KORÁBBI KOLLEKCIÓK VÁSÁRLÁSÁRA LESZ LEHETŐSÉG! KÉSŐBBIEKBEN AZ AKCIÓ NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ, CSAK AZONNALI VÁSÁRLÁST TUDUNK ELFOGADNI, tehát a ruha teljes megvásárlási összegét ki kell fizetni és a ruhát elszállítani!Néhány kép, a kiárúsításra kerülő ruhákról, de ez nem a teljes kínálat! Több mint 100 esküvői ruhából lehet majd válogatni a helyszínen:
AMENNYIBEN AZ ÚJABB KOLLEKCIÓK ÉRDEKELNÉNEK, KÉRJÜK, NE A KIÁRUSÍTÁSRA JELENTKEZZ, HANEM AZ ALÁBBI LINKEN FOGLALJ IDŐPONTOT MENYASSZONYI RUHAPRÓBÁRA: https://www.whitewedding.hu/idopontkeresek


Lemondás, visszamondás esetén kérjük, mielőbb jelezz, hogy mások számára az időpont foglalható legyen!

コメント


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page