top of page

Tágra Zárt Szemek harmadszor is! Bízd ránk magad és ragyogj a legszebb napon!

Idén kreatív csapatunk újra úgy döntött kiválaszt egy menyasszonyt, akinek megálmodják megjelenését az esküvőjére és mindezt meg is valósítják! Egy feltételünk ismét van!

Kövess minket instán a legfrissebb hírekért: https://www.instagram.com/tagrazartszemek/

A kiválasztott menyasszony tehát nem láthatja sem a ruháját, haját, sminkjét sem a nagy napig.

Csapatunk az alkatának és stílusának megfelelően megálmodja és kitalálja a megjelenését, majd titokban megtervezi, de csak a nagy napon láthatja magát készen a menyasszony! Te bízol bennünk? Bevállalnád?


Videó: Pásztor Évi I EP Photo and Film


Egy egyedi rád tervezett #KozaricsViktorDress ruhát kapsz. A ruha rád készül, így ruhapróbák lesznek, de a próbák alatt végéig kendö lesz a szemed előtt, így majd csak a nagy napon láthatod majd a sminkeddel, frizuráddal, csokroddal együtt!


Kik jelentkezhetnek?

Bárki, akinek 2024 évben lesz az esküvője és bizalmat szavaz stábunknak!Megnézheted az utolsó Fánis Tágra Zárt Szemek projektünk összefoglalóját és a nagy leleplezés pillanatát:

Mit kaphat a kiválasztott menyasszony?

  • Menyasszonyi ruhát a nagy napra

  • Menyasszonyi sminket

  • Menyasszonyi frizurát

  • Menyasszonyi csokrot

  • Esküvői ékszer-hajdísz kiegészítőt + Valamint a nagy napot követően egy Styled Shoot-ot, egy fotózást, ahol kreatív csapatunk megörökíteni a menyasszony elkészült megjelenését! (Styled Shoot: koncepcionális dekorált közegben történő kreatív fotózás)

Kiválasztott menyasszonyunk mindezt díjmentesen kapja ajándékba! A lehetőség 800.000 Ft értéket képvisel.

Fontos azonban kiemelnünk, hogy a menyasszony kiválasztása több lépcsők keresztül történik. Első körben az (itt lejjebb található) jelentkezési felületen keresztül kell jelentkezni, majd a 5 befutó menyasszonnyal egy személyes találkozót is egyeztetünk, akikből stábunk közösen választja ki azt, akinek felajánlja a lehetőséget!

Stábunk tagjai:

Kozarics Viktor I #kozaricsviktordress Mester Luca I #MesterMakeup Forró Édua I #forróéduahair Styled shooting-hoz együttműködő partnerek: Pásztor Évi I #Epphotoandfilm - VideoBlog /Vlog és werk fotókkal Évi segít megmutatni mindent! Extra meglepetés csapat, amiről nemsokára beszámolunk!

2024-ben a fejdísz is a felajánlás részét képezi - Miracles by Nóra az esküvő napjára és a styledshoot-ra is!

Jelentkezési határidő: A kampányra való jelentkezés ideje 2024. február 14. 16:00Yorumlar


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page