top of page

Budapesti próbanapok 2023.február 24. Péntek- Pop-up store Wedding Showroom


MÁR RÉGÓTA SZEMEZEL ESKÜVŐI KOLLEKCIÓNK MESÉS DARABJAIVAL? NEM PÉCSETT, VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ, EZÉRT NEHÉZSÉGET OKOZOTT A PRÓBÁRA VALÓ LEUTAZÁS?

MOST ITT A REMEK LEHETŐSÉG, OLVASD TOVÁBB...Szalonunk Pécsett található meg már több mint 10 éve! Országszerte érkeznek hozzánk esküvőre készülő menyasszonyok, amiért nagyon hálásak vagyunk, van aki 6-7 órát is utazott, hogy ellátogasson hozzánk! Budapesten rendszeresen tartunk méretes ruhapróbákat, de első alkalommal ez idáig Pécsett találkohattunk, mert itt volt elérhető a teljes kínálat!


JÓ HÍRÜNK VAN egy különleges kapszula kollekciót mutatunk be Budapesti Showroomunkban a THE MOOD Budapest néven, és már harmadszor elérhető a legújabb kollekciónk több mint 40 további ruhája is, de csak egy napig!!!


2023. február 24-én, pénteken 11 órától este 19 óráig pop-up store jelleggel várunk a Budapesti Weddingshowroom-ban - Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 szám alatt, ahol időpontra érkezve természetesen a teljes esküvői ruha kínálat elérhető és próbálható lesz! A helyszínen bérlés opcióra és egyedi ruha készítésre is lehetőségetek lesz! Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat? Ráadásul most Kozarics Viktor tervezőnk is részt vesz a próbákon és tanácsaival segít a választásban! Talán még ezen kívül is tartogatunk meglepetéseket számotokra!


Inspirációként néhány fotó legújabb kolleckiónkból. Az összes kollekció képanyaga weboldalunkon elérhető. Lapozd át a képeket: