top of page

Kulisszatitkok a 2021-es kollekció fotózásáról


Az ide fotózást Pécset szerveztük meg, azonban most nem a belvárost, hanem Pécs egyik ékkövét, a Zsolnay negyedet választottuk helyszínül. Hagytuk, hogy magával ragadjon minket a Zsolnay negyed hangulata, a téglaépületek egyedisége, a puritán fehér falak - a fotókon is visszatükröződik. A helyszínek közül nagy kedvencünk volt a Júlia terem, ahol egykor Zsolnay Júlia festőművész is alkotott, innen kapta nevét a kollekció is.A fotózást ugyan délután kezdtük, de modellünk számára már délelőtt megkezdődtek az előkészületek. A helyszínre érve kialakítottunk egy bázist, ahova mindig visszatértünk az átöltözések erejéig. Ahogy látjátok rengeteg kiegészítővel készültünk, hiszen mindig az adott ruhához és helyszínhez választottuk ki a legmegfelelőbb hajdíszt, övet, fátylat, stólát, táskát. Ugye mennyi mindenre kell figyelni? Persze a több sokszor kevesebb, ezért nem esünk túlzásba, de ha nincs ott, akkor pont az kéne :)Ezek a kiegészítőket egytől-egyig megtalálhatók és bérelhetők szalonunkban, ezek folyamatosan frissülnek, újabb és újabb övek, fátylak, fejdíszek, és cipők is érkeznek, nem csak a ruhákra, hanem a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetünk!


A modellünkről:

Idén gyorsan változtak az események, és nehéz volt előre tervezni, de Szabinát már kiszemeltük egy styled shoot- stílus fotózásunkon idén februárban! Szabinát tervezőnk Viktor már jó ideje ismeri, sőt már láthattátok a tavalyi divatbemutatónkon közös táskáikat is a kifutón. Bánkuti Szabina neve már sokaknak ismerős lehet, hisz ismert táskatervező! Szabina modellként is szuper volt, a legjobb döntés volt idén Őt választani! Táskatervezőként egyedi és letisztult stílusával sok mindenkit rabul ejt, nézzétek meg hogy mutatott nálunk a fotózáson, és csekkoljátok le a táskáit, mindkettő szerelem lesz megígérjük!

Még néhány háttér információ a fotózásról:

Egy ruha fotózására körülbelül fél órát szántunk, ebbe beletartozik a fotózás és a videók elkészítése is. Ez sokszor szűkösnek bizonyul, mert nem mindig jön meg a kívánt eredmény rögtön, néha helyszínt kell váltani, sokszor hajban, és kiegészítőkben is váltanunk kellett a tökéletes eredményért. Szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett, még szélgépre sem volt szükségünk :)

Az idei kollekcióban darabjai között extrémebb darabok, mint a csipkés-csillogós body ugyanúgy megtalálhatók, mint a visszafogottabb, sejtelmesebb, romantikus ruhák. A letisztult vonalak mindkét esetben erősen jellemzik a kollekció minden darabját és ez már fémjele is a KozaricsViktorDress márkának!

2020 mennyi új dolgot is hozott nekünk:

A kollekció megfotózása mindig a nagyközönség kedvéért is történik, de most más fontos okunk is előtérbe került, mint az Aspara Fashion Week média anyagának elkészítése! A szinte egész Ázsiát átölelő divathét idén online került megrendezésre, de Európai tervezőket is meghívnak minden évbe a közel 100 tervező közé! Márkánk októberben debütált ezzel a kollekcióval, nagy sikerrel és elismerések mellett...

Végül pár vidám fotó, amit szívesen megosztunk veletek, igazán vidám, jókedvű stáb állt össze idén is... :)

Stáb:

Fotó és film: Pásztor Éva - Epphotoandfilm

Smink: Mester Makeup- Mester Luca

Whitewedding- KozaricsViktorDress- Kozarics Viktor és Kincses Petra


Comments


Következő írásunk...
Aktuális
Archive
Címszavas keresés
bottom of page